5000€ superarvonta 2016

Pasastar Oy järjesti vuonna 2016 myyntikilpailun, jossa jokainen työntekijä sai omalla myynnillään ja onnistumisellaan kuukausittain arpoja, jotka osallistuivat 5000 euron palkintosumman arvontaan.

Arpoja kertyi valtavat määrät vuoden aikana ja työntekijämme olivat innoissaan tästä hurjan jännittävästä arvonnasta jossa oli aivan huikea pääpotti 5000€!

Lauantaina 26.11.2016 koitti kaikkien odottama arvonta joka suoritettiin Lahdessa tuona päivänä klo 18.00. Paikalla oli Pasastarin eri kaupunkien toimistopäälliköt ja aluepäälliköt, jotka ensin saivat kaikki oman toimistonsa työntekijöiden ansaitsemat arvat tarkastukseen. Tovi siinä meni arpoja laskiessa ja tarkastaessa, jonka jälkeen arpalaput taiteltiin ja heitettiin laatikkoon odottamaan voittajan poimimista! Virallisina valvojina tässä arvonnassa toimivat toimitusjohtaja Pasi Laaksomaa ja myyntijohtaja Janne Marttinen – arpaonnettarena toimi Mainostoimisto Fortuna Oy:stä Helka Jortikka.

Arvonnan suorittamista videokuvattiin ja valokuvattiin hetki hetkeltä ja jännitys oli käsin kosketeltava. Jokainen toimistopäällikkö jännitti oman toimistonsa työntekijöiden puolesta, kuka tämän hurjan potin voittaisi itselleen!

Lappujen tarkastuksen ja seikoittamisen jälkeen koitti jännittävä hetki, kun Helka työnsi kätensä arpalaatikkoon ja nosti sieltä yhden arvan. Koko kilpailun voittaja oli nyt nostettu laatikosta ja arpalapussa luki: Ulla Veckman, Hyvinkää! Onneksi olkoon 5000€ potin voittamisesta Ulla!

Tässä vielä tuo tilaisuudesta tehty video, jossa näkyy hetki hetkeltä arvonnan valmistelut ja sen suorittaminen:


Arvonnan päätyttyä toimitusjohtaja Pasi soitti voittajalle ilmoittaakseen tämän ilo asian! Puhelu nauhoitettiin ja puhelusta huomasi kuinka yllättynyt ja onnellinen Ulla tästä voitosta oli! Voit kuunnella nauhoituksen alla olevasta videosta:


Onnellinen 5000€ voittaja! Onneksi olkoon Ulla!