BÖÖ! Lahden Halloween!

Lahdessa vietettiin tänää perjantaina Halloweenia! Kaikki aamulla töihin tulleet saivat iloisesti yllättyä, kun koko toimisto oli koristeltu Halloween palloin, hämähäkinseitillä, pelottavilla teemaan sopivilla kuvilla ja muilla esineillä. Jokaisen soittopaikalla oli myös omat pienet teemaan kuuluvat koristeet. Oli hauska myös nähdä kun osa porukasta oli pukeutunut Halloween asusteisiin!

Pitkin päivää sai käydä taukohuoneesta hakemassa naposteltavaa, tarjolla oli erilaisia karkkeja ja sipsejä. Lounas aikaan pöytään lisättiin tarjolle vielä pientä suolaista herkkua; nakkeja, lihapullia, juustoja ja viinirypäleitä. Jokainen sai siitä koota itsellensä coktailtikkuja vatsan täytteeksi. Yllättävän täyteen näistä herkuista tulikin!

Iltapäivästä oli vielä tarjolla iltapäiväkahvit ja super nätin näköiset herkkuleivokset! Ai että nyt on hemmoteltu ja herkuteltu! Mielettömän kiva päivä ollut ja hyvä meininki koko porukan kesken. Tästä on mukava lähteä vielä viikonlopun viettoon, omiin Halloween juhliin jatkamaan täysin vatsoin ja iloisin mielin.

Hyvää Halloweenia kaikille!