Budapestin matka

Budapest 9.4-12.4.2015
Teimme pitkän viikonloppumatkan Budapestiin, jossa mukana oli iso joukko myynnissä ansioituneita myyntitykkejä Pasastarin toimistoista eripuolilta suomea.
Asuimme hienossa neljän tähden President hotellissa, aivan Budapestin ytimessä.

Matkaohjelmassa oli joka ilta toinen toistaan hienompia illallisia, mitä hienoimmissa 
illallisravintoloissa. Kyllä jokainen sai vatsansa täyteen mitä herkullisimmilla annoksilla ja hyvillä juomilla.
Lisäksi matkaohjelmaan mahtui paljon nähtävää, kävimme nimittäin paikallisella viinitilalla, jossa saimme kuulla kattavan kertomuksen miten viinejä tehdään ja lopuksi pääsimme vielä maistelemaan eri viinilajikkeita ja kommentoimaan eri makuja. Kokemuksen arvoinen käynti!
Matkaohjelmaan sisältyi myös kuuluisa Tonavan risteily, jossa pääsimme näkemään Tonavalta käsin iltavalaistuksessa kaupungin upeita vanhoja rakennuksia ja siltoja ja toinen toistaan upeita nähtävyyksiä. Valojen loiste oli upeaa katseltavaa. 
Lauantaina jäi hyvin aikaa käydä kävelemässä kaupungilla katselemassa nähtävyyksiä ja osa porukasta käyttikin aikansa shoppaillessa ja löytäen hyviä tuliaisia.
Matka oli erittäin onnistunut ja kaikki matkalaiset varmasti tekevät kaikkensa että pääsevät taas seuraavalle matkalle mukaan! Ainutlaatuinen ja unohtumaton reissu.
Suuri kiitos A-lehtien Vesalle ja Karille hienosti järjestetystä matkasta. Ja tottakai kiitos kaikille, jotka olivat matkalla mukana!