Esimiespalaveri

Pasastarilla on tapana järjestää palavereita, johon osallistuu Pasastarin johto, sekä jokaisen toimiston toimistopäällikkö. Palavereissa käydään läpi kaikkia esimiehille tarpeellisia asioita, uudistuksia ja muutoksia, sekä käydään läpi kuluneen vuoden tilastoja. Palavereissa saa aimo annoksen aina uutta tietoa, apua rekrytointiin sekä uusien työntekijöiden kouluttamiseen. Välillä palavereissa on mukana myös vahvistuksia yhteistyökumppaneiden luota taikka henkilöitä jotka kertovat esimerkiksi rekrytoinnista, työilmapiirin ylläpitämisestä jne.

Tällä kertaa palaveri starttasi keskiviikkoaamuna Lahden Rautatieaseman vieressä Matkakeskuksessa, Charlotta ruokalassa aamupalan merkeissä. Aamupalan ja kahvien jälkeen siirryimme 8. kerroksessa sijaitseviin kokoustiloihin, joista näkymä oli upea! Kokouksen aikana käsittelimme uusia muutoksia, tulevaa kesää sekä loppuun saimme vielä vieraaksi Otavamedian herran puhumaan meille heidän tuotteistaan lisää.

Palaverin aikanahan on hyvä myös pitää taukoja, joten kävimme syömässä alakerrassa Charlotassa maittavan lounaan! Tarjolla oli runsas salaatti buffet, riisiä kera friteeratun kalan, paistetun kanan ja Chili con carnen. Jälkiruokaa unohtamatta!

Kokouksen päätyttyä oli vapaaehtoista osallistua illanviettoon. Osa porukasta palasi kotiinsa ja puolet porukasta suuntasi Pajuranta mökille, kauniin Vesijärven rannalle. Myös Otavan herrat lähtivät mukaan illanviettoon, joka oli mainio lisä porukkaan! Saimme sopivasti erittäin suotuisan säänkin tälle illalle, kun aurinko porotteli jo lämpimästi koko illan lähes pilvettömältä taivaalta.

 

Mökillä tervetulomaljojen jälkeen oli luvassa leikkimielinen tikkakilpailu! Ensin oli yksilökisat jonka jälkeen porukka jaettiin kahteen joukkueeseen ja alkoi kisailut joukkueittain. Porukan parhaimmat tikkamestarit palkittiin totta kai pienillä yllätyksillä ja kaikilla oli hurjan hauskat kisailut.

Mittelöinnin jälkeen oli hetki aikaa tutustua paremmin mökin tiloihin, sekä vapaata jutustelua. Tovin kuluttua kuului jokaisen korvaa miellyttävä huudahdus, ”syömään!”. Ruokana oli totta kai perinteinen mökkiruoka, johon kuului erilaiset salaatit, perunaa, makkaraa, silliä, leipää eri levitteiden kera sekä ruokajuomaksi toki viiniä molemmin värein, sekä limpparia. Jokainen santsasi ja sai melkein jopa ähkyyn itsensä! Kyllä grillimakkara on aina niin hyvää!

Ruokailun jälkeen kaikki kerääntyivät patiolle jutustelemaan, heittelemään vitsejä sekä nauttimaan illan ihanasta auringosta. Musiikkia, naurua, puheen sorinaa ja iloista meininkiä, tästä sitten vain nokka kohti saunaa ja paljua! Kunnon puusaunassa sai otettua pehmeät ja kuumat löylyt, josta oli mukava sitten pulahtaa lämpimään paljuun loikoilemaan. Eräs uskalsi jopa pulahtaa hyytävään järveenkin!

Loppuilta meni mukavasti yhdessä jutustellen ja rentoutuen. Kaikilla oli todella mukavat illanvietot ja palaveri oli oikein antoisa. Nyt vain nokka kohti tulevaa kesää, sekä hommat rullaamaan toimistoilla vieläkin suuremmalla innolla ja tarmolla! Kiitos kaikille mukana olleille vetäjille, Otavan herroille sekä muille!