Heinäkuun PlayStation 4 Pro – pelikonsolin arvonta

Meillä Pasastarilla oli meneillään arvonta, jossa arvoimme kuukausittain yhdelle onnekkaalle työntekijällemme Playstation 4 Pro -pelikonsoli! Arvoimme Helmi-, Maalis-, Huhti-, Touko- ja Kesäkuussa yhden Pleikkarin! Aiempien voittajien fiiliksiä ja kuulumisia voi käydä lukaisemassa blogisteksteistämme – täältä.

Nyt oli luvassa arvonta, jossa yksi onnekas Heinäkuussa meillä työsuhteensa aloittanut voitti itsellensä Pleikkarin! Arpaonni suosi tällä kertaa Jyväskylässä työskentelevää Emiliaa! Oikein paljon onnea Emilia!

Emilia on ollut meillä aikaisemminkin töissä kesätyöntekijänä viime kesänä. Nyt Heinäkuussa hän aloitti taas kesätyöntekijänä meillä, kun homma kerran toimii! Emilian mielestä työkaverit työpaikalla ovat todella mukavia ja heidän kanssaan on ilo työskennellä! Hän tykkää erityisesti siitä, että työpaikalla vallitsee rauhallinen ilmapiiri ja jokainen saa työrauhan, työkaverit ovat myös auttavaisia ja heiltä saa apua esimiehen lisäksi. Jokaiselta on tullut hyviä vinkkejä myyntiin! Emilia on siihen erittäin tyytyväinen, että jo muutamalla illalla viikossa on mahdollisuus ansaita! Voitto kuulema tuli aivan puskista, mutta todella iloisena yllätyksenä, sillä pleikkarin hankkiminen on ollut suunnitelmissa jo pitkään ja nyt hän voi käyttää työstä ansaitsemat rahat johonkin muuhun kivaan!

Onnittelut vielä Emilialle!