Helmikuun PlayStation 4 Pro -pelikonsolin arvonta

Pasastar pisti pystyyn uuden kivan arvonnan uusia työntekijöitä varten. Joka kuukausi arvomme kyseisen kuukauden aloittaneista työntekijöistä yhden onnekkaan, joka voittaa itselleen PlayStation 4 Pro -pelikonsolin! Nyt suoritimme ensimmäisen Pleikkari arvonnan ja nostimme yhden onnekkaan nimen Helmikuussa työsuhteensa aloittaneiden työntekijöiden joukosta.

Arpaonni suosi Lohjan toimistolla työnsä aloittanutta Sonjaa! Suuret onnittelut hänelle Pleikkarin voiton johdosta! Tässä Sonjan pieni fiilistely voitosta ja työsuhteensa aloittamisesta meillä.

”Ihan mahtava fiilis tästä ja tosi onnekas olo tällä hetkellä! Löysin Pasastarille töihin netin mainoksen kautta ja kiinnostuin asiasta ja hain tänne töihin. Olen viihtynyt työpaikalla todella hyvin ja kaikki ovat tosi ystävällisiä ketä olen täällä tavannut. Ilmapiiriä ei voisi ystävällisemmäksi muuttaa! Kun kuulin ps4:sen voittamisesta olin todella innoissani ja yllättynyt!!” – Sonja, Lohja

Suoritamme samanlaisen arvonnan myös ensikuun alussa, jossa mukana on kaikki nyt Maaliskuussa aloittaneet työntekijämme. Hurjasti onnea kaikille uusille työnsä aloittaville ja lykkyä pyttyyn arvontaa varten!