Helsinki vuoden toimisto 2016

Helsinki vuoden toimisto 2016!

Vuoden 2016 parhaan toimiston tittelistä kisaaminen saatiin taas päätökseen kun 2016 vuosi loppui! Helsinki vei voiton ja kilpailu oli loppuun saakka hyvin jännittävä ja tiukka. 26.1.2017 vietettiin voitonjuhlia Helsingin toimiston porukan kanssa ja pokaali saatiin komistamaan toimistoa!

Tottakai tuolle päivälle oli myös suunniteltu voitonjuhlaa ja mukavaa illanviettoa! Palkinnonjaon jälkeen porukka siirtyi kohti juhlapaikkaa voitokkain fiiliksin, hymyssä suin.

Porukka kävi nauttimassa erittäin loistavat ruokailut Italialaisessa ravintolassa, Leonardossa. Tarjolla oli pääruuaksi oman valinnan mukaan härkää, kulta-ahventa tai kanaa. Viinit olivat luomutiloilta ja jälkiruuaksi oli tarjolla vaikka mitä herkkuja. Jokainen sai rauhakseen nauttia antimista kera mahtavan poppoon. Mukana oli hyvä jengi jonka kanssa ilta taittui mukavasti ja nopeasti. Loppuillasta osa porukasta lähti vielä jatkamaan voitonjuhlaa karaoken merkeissä ja hauskaa oli!

Jokaiselle jäi hyvät fiilikset ja muistot illasta! Nyt porukka lähtee ladatuin akuin metsästämään vuoden 2017 parhaan toimiston titteliä! Jännityksellä odotellen, miten tänä vuonna käykään!

Kiitokset kaikille mukana olleille ja onnittelut vielä Helsingin kaikille ahkerille ja loistaville myyntitykeille, tästä on hyvä jatkaa taas uutta vuotta.