Helsinkiläisen Cassun terveiset

Helsingissä työskentelevä Cassu on aloittanut hommansa meillä vuonna 2015 kun hän tuli tekemään myyntineuvottelijan hommia.

Tartuimme Cassua hihasta ja kyselimme fiiliksiä, millaista on olla hommissa Pasastarin Helsingin toimistolla!

”Olen työskennellyt Pasastarilla vuodesta 2015 lähtien. Hyvää tässä hommassa on mielestäni ollut hyvät kollegat, hyvä esimies ja tämän työn mielekkyys. Olen viihtynyt täällä töissä ollessani ja toimin Helsingissä yhtenä vuoroesimiehenä.”

Helsingissä on kasassa loistava poppoo eri vuoroa tekeviä ja eri ikäisiä myyntitykkejä. Mukaan mahtuu vielä uusiakin innokkaita tahkoojia, joten rohkeasti vain yhteyttä Helsingin suuntaan! Halusit sitten aamuvuoroon, iltavuoroon taikka kesätöihin, pistele hakemusta tulemaan nettisivujemme kautta. Kesätyöpaikat ovat nyt avoinna, joten kannattaa tarttua jo ajoissa tilaisuuteen, jotta varmistat paikkasi kesäksi meillä, Helsingin toimipisteessä!

Myös muiden toimistojen kesätyöhaut ovat avoinna ja mukaan mahtuu myös innokkaita aamu- ja iltavuorolaisia. Nettisivuillamme löytyy hakulomakkeet jokaisen toimiston alta, joten rohkeasti vain laittelemaan hakemusta niin esimiehemme ottaa teihin yhteyttä ja kutsuu haastatteluun.