Huhtikuun PlayStation 4 Pro -pelikonsolin arvonta

Meillähän on Pasastarilla käynnissä tämä hurjan mahtava arvonta, jossa arvomme kuukausittain Playstation 4 Pro -pelikonsolin! Pelikonsoli arvotaan aina joka kuukausi yhdelle uudelle työntekijällemme, joka on aloittanut työsuhteensa kyseisenä kuukautena. Olemme suorittaneet jo nyt tähän menneessä kaksi arvontaa, jossa arvoimme yhden Pleikkarin uudelle aloittaneelle onnekkaalle tulokkaalle. Arpaonni suosi ensimmäisenä kuukautena Lohjalaista Sonjaa, jonka fiilikset voit käydä lukaisemassa vanhemmasta blogitekstistämme – täältä. Viimekuussa arpaonni suosi Alavudella työskentelevää Miraa, hänen fiiliksensä voit lukaista täältä.

Nyt suoritimme arvonnan taas uudelleen, jossa mukana oli kaikki meillä Huhtikuussa aloittaneet työntekijämme kautta Suomen. Arpaonni suosi nyt tässä kuussa Turussa työsuhteensa startannutta Mirjamia! Suuret onnittelut Mirjam Pleikkarin voitosta!

”Sähköpostissa tulleen mainoksen kautta löysin töihin Pasastarille, tänne Turkuun. Olen tykännyt työstä ja mielestäni on mukavaa tehdä puhelintyötä, koska on mukavaa olla tekemisissä erilaisten asiakkaiden kanssa. Olen aiemmin tehnyt samankaltaista työtä, jonka vuoksi työnkuvan omaksuminen on ollut minulle helppoa. Turun toimisto on mukavan pieni ja viihtyisä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki! Kun kuulin voittaneeni tässä arvonnassa, fiilis oli aluksi yllättynyt ja epätodellinen. Tuntuu tosi hienolta nyt kun sain käsiini tämän laitteen! Todella mahtavaa.”

On aina mukava kuulla uusimman voittajan fiiliksiä, kun hänelle kerrotaan arvonnan voitosta! Muistakaahan, että me suoritamme samanlaisen arvonnan taas ensikuun alussa, jossa mukana on kaikki nyt Toukokuussa aloittaneet työntekijämme. Tsemppiä kaikille uusille aloittaneille työpäiviin ja tulevaan arvontaan.