Hyvää vappua kaikille

Tänään perjantaina on vietetty vappua erilaisin herkuin ympäri suomea Pasastarin toimistoilla! Osalla toimistoista oli koristeita vapun kunniaksi, osa oli pukeutunut hauskasti, oli herkkuja tarjolla ja mukavaa meininkiä! Osasta toimistoista saimme terveisetkin kuvien kera!

Lahdessa:

Lahdessa vietettiin perjantaina vappua herkutellen munkkeja ja simaa! Meillä oli myös osalla teemaan sopivat hauskat asut ja toimistolla oli koristeltu paikkoja ilmapalloin ja serpentiinein. Oikein aurinkoista ja ihanaa vappua kaikille, toivottelee Lahden koko porukka!

Jyväskylässä:

Meillä käynnistettiin vapun vietto jo etukäteen torstaina täällä Jyväskylän toimistolla! Kaikille oikein mukavaa kevättä ja Vappua!

Kuopio:

Kuopiossa kevät lähtenyt mukavasti käyntiin! Ollaan saatu muutama uusi työntekijäkin joukkoomme ja kauppa käy uudistusten jälkeen loistavasti. Juhlistimme täällä vappua siman ja munkkien merkeissä. Hauskaa Vappua kaikille! PS: Muutamalle kesätyöntekijälle voisimme vielä kesätyöpaikan tarjota. Laitelkaapa vain rohkeasti hakemuksia!

Salo:

Salossa meillä jo aamusta vapun vietto alkoi näissä merkeissä! Vappuna saa vähän herkutella aamupalalla.