Hyvinkäällä läksiäiset ja pikkujoulut

Lokakuun lopulla, keskiviikko iltapäivänä Susanna ja Pasi tulivat Hyvinkään toimistolle.

Tämän jälkeen kun olimme päättäneet työmme, kohotimme maljan Ritvalle, joka jäi eläkkeelle ollessaan Pasastarilla lähes kuusi vuotta! Pasi piti ystävällisen kiitospuheen Ritvalle hänen antamastaan työpanoksesta vuosien aikana!

Tämän jälkeen kulkumme suuntasi Hyvinkään (mielestämme parhaaseen) ruokapaikkaan, Ravintola Obelix:iin. Alkuillan tilaisuus oli Ritvan eläkkeelle lähdön lisäksi myös kiitos koko Hyvinkään Tiimille kuluneesta vuodesta ja ns. ”pikkujoulu”.

Istuimme tilavaan pöytään mihin kaikki mahduimme ja ”kiitos” Koronan, muita asiakkaita ei salissa ollut, joten vietimme ikäänkuin yksityistilaisuutta, luxusta!

Puheensorina oli iloista sekä leppoisaa ja kaikilla paljon puhuttavaa. Tarjoilijan tultua kukin sai tehdä tilauksen oman makunsa mukaan. Pääruoat jälkiruokineen oli hyvää, sekä onnistunutta ja myös oman valinnan mukaiset  ruokajuomat maistuivat!

Ritvan lähtötunnelmaa siivittämään ja päätöksenä mukavalle illalle Ulla tulkitsi kaksi tilanteeseen sopivaa laulua ja tämä esitys päätti yhteisen iltamme. Kiitimme lähteissämme reipasta henkilökuntaa ja toki  lähetimme keittiöön  ystävälliset terveiset.

Poistuimme kukin omille tahoillemme hymyssä suin  ja iltamme oli kokonaisuudessaan oikein Ikimuistoinen.

Kiitos Hyvinkään Ravintola Obelix
Kiitos Susanna, Pasi ja Kaisu

Terveisin Hyvinkään toimiston tiimi