Hyvinkään Pikkujoulut 2015

Pasastarin Hyvinkään toimiston väki virittäytyi joulutunnelmiin vierailemalla Sanomatalossa ja viettämällä samalla reissulla pikkujouluja Helsingissä. Saimme runsaan annoksen vinkkejä myyntityöhömme ET- lehden päätoimittajalta Riitta Korhoselta. Hän kertoi meille lokakuussa uudistuvan ET- lehden strategiasta, sisällöstä ja tavoitteista. Lisäksi saimme antaa hänelle palautetta lehdestä ja esittää vielä kysymyksiäkin.

Kahvikupposten ja hyvien leivosten äärellä kuuntelimme Gloria- lehden päätoimittajan Saila-Mari Kohtalan esitystä. Gloria uudistuu, uudistuu huomattavasti – odotamme innolla tammikuun numeroa. Esitimme myös hänelle kysymyksiä ja annoimme vinkkejä ja palautetta. Kiitos Riitta ja Saila-Mari upeista esityksistä!

Tämän jälkeen lähdimme viettämään pikkujouluja ravintola Vikinkiin! Nautimme hyvän aterian alku,- pää – ja jälkiruokineen. Puhe pulppusi, huumori hersyi ja hyvin huomasi kuinka hyvä yhteishenki ja ”tekemisen meininki” Hyvinkään toimiston porukalla on.

Helsingistä koko porukka lähti tilataksilla kohti Hyvinkäätä vielä jatkoille Joutseneen! Ilta oli kaikin puolin mukava ja kaikilla oli hauskaa! Kiitos kaikille mukana olleille ja rauhallista Joulua kaikille toivottaa Hyvinkään porukka!