Hyvinkään virkistysreissu

Pasastarin Hyvinkään toimiston ydinjoukko lähti palkintorahoillaan perjantaina 10.02.2017 konserttimatkalle Lahden Sibeliustaloon! Teemana oli ” Sata vuotta suomalaista viihdettä”. Kapellimestarina toimi Markku Johansson, solisteina Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, orkesterina Sinfonia Lahti.

Konsertti aloitettiin todella komeasti Jääkärin marssilla, josta edettiin Merikannon ” Onnelliset ” kautta ” Äänisen aalloista ”. Konsertissa edettiin Chydeniuksen ” Sinua, sinua rakastan” , Juha Vainion ” Albatrossiin ” ja ” Mun sydämeni tänne jää ” – kappaleisiin.

Upeassa tilaisuudessa tunteisiin vetosivat myös ” Satulinna ” ja ” Jotain jää ” – laulut. Kaikin puolin erittäin upea konsertti, jossa jokainen sai hymyssä suin katsoa ja kuunnella upeaa esitystä. Arja Koriseva oli todella hyvä ja kaunis, baritoni Hannu Lehtonen oli aivan loistava ja samoin Sinfonia Lahti! Lahden Sibeliustalo on kaunis rakennus jossa on aivan huippu akustiikka, upea valaistus ja lavasteet.

”Onnea Lahti, Sibeliustalo on hyvä käyntikortti kaupungille ja myös koko Suomelle!” porukka vielä tokaisee. Jokaisella oli oikein mukava matka Lahteen katsomaan ja kuuntelemaan tätä upeaa konserttia. Jokaiselle jäi hyvät fiilikset ja tästä on taas mukava jatkaa ahkeraa työntekoa, kun on vähän virkistäydytty illanvietossa.