Joensuun Juhan tarina

Olen Juha Joensuusta. Minulle tulee huhtikuussa 10 vuotta täyteen puhelinmyyjänä eli kokemusta alalta on reilusti. Pasastarilla alotin aikoinaan telemarkkinoinnin, olin muualla työskentelemässä reilut 5 ja puoli vuotta kunnes tulin takasin Pasastarille puoltoista vuotta sitten. Käytännössä olen myynyt aina A-lehtiä ja tietenkin siitä syystä tuotteisiin on kehittynyt matkalla jonkinlainen tunnesidekin, siksi tämä paitakin päällä on.

Aikoinaan ku lukion jälkeen alotin alalla oli tarkotus kokeilla, että voisko homma sopia mulle ja yhtäkkii vuosia vieri homman parissa ja ammattitaito karttu sitä mukaan. Puhelinmyynti on ollu tärkee ja kasvattava oppikoulu henkilökohtasesti elämässä, ehkä jopa tärkein. Sen tuoma taito on auttanu valtavasti arkipäivänkin sosiaalisissa tilanteissa ja omassa harrastuksessani räpissä, jossa varsinkin tämä työ on puheentuottamisen ja luovuuden kannalta vieny eteenpäin. Omaa persoonaa saa ja pitääkin lyödä kehiin ja hyvällä huumorilla avoimin mielin pääsee pitkälle.

Meillä on Joensuussa huipputyyppejä toimistolla ja hyvä meininki, suhtaudutaan toisiin kannustavasti ja ilmapiiri on positiivinen. Työnteon voi sovitella muun elämän aikataulujen mukaan, oon ite urani aikana soitellu niin aamu kuin ilta-aikoinakin lukuisia kertoja.

Jätä työhakemus Pasastarille