Jyväskylän etätyöntekijä Matti

Heippa! Olen Matti Jyväskylästä! Aloitin Pasastarilla tämän vuoden helmikuussa. Aluksi tein työtä toimistolla kesään asti ja nyt syksyllä siirryin etämyyjäksi soittelemaan kotoa käsin. Työajat olen pitänyt ennallaan eli teen 6 tunnin päiviä maanantaista perjantaihin.

Hyviä puolia kotona soittamisessa on, että työmatkakulut jäivät pois ja saan soitella omassa rauhassa. Muuten työ itsessään ei muuttunut etämyyjänä. Toimiston tuki ja ajantasalla pitäminen on aivan samalla tavoin päivittäin käytössäni ja aina tarvittaessa voin olla yhteydessä esimieheeni. Aina saa pikaistakin apua jos pulmatilanteita ilmenee!

Onhan tämä toki välillä yksinäistä puurtamista, mutta olemme sopineet, että vähintään kerran kuukaudessa käyn tekemässä toimistolla yhden työpäivän. On mukava käydä toimistolla välillä, kun saa samalla tavata työkavereita ja tarvittaessa lisäkoulutusta, sekä asioiden päivittämistä.

Työ itsessään on palkitsevaa siinäkin mielessä, että saan päivittäin jutella ja ”tavata” erilaisia ihmisiä, vaikka ei kasvotusten nähdäkkään ja siksi jokainen päivä on erilainen ja kiinnostava. Myynti sujuu kotoa käsin ihan yhtä suurella ”volyymilla” ja nyt syksyhän onkin parasta myyntiaikaa ja tilauksia tehdään myös pukin konttiin, josta on pidempiaikainen ilo lahjan saajalle.

Mukavaa syksyä kaikille, terveisin Matti