Jyväskylän messut

Osallistuimme Jyväskylän Paviljongissa järjestettyihin messuihin eilen (keskiviikkona 11.4.2018), mukana edustamassa Pasastaria oli Samuli Mikkelistä, Tiia Lahdesta sekä Jyväskylän toimiston neitokaiset Alexandra ja Taina.

Messut olivat hienosti järjestetty ja kävijöitä riitti koko päiväksi! Olimme iloisia huomatessamme kuinka moni oli kiinnostunut yrityksestämme työpaikkana. Messut alkoivat kello 12 ja päättyivät kello 19, siinä ehti hienosti juttelemaan monien ihmisten kanssa ja sopimaan myös kesätyöpaikoista!
Kesätyöpaikkoja on vielä muutamia jäljellä meidän Jyväskylän toimistollamme.

Messuilla oli myös motivoivia puhujia, esimerkiksi Arman Alizad oli innostamassa messukävijöitä ja kertomassa omasta urapolustaan. Valitettavasti muita puhujia emme ehtineet käydä kuuntelemassa kun oli vilinää ja vilskettä omalla messuosastollamme.

Messut olivat erittäin onnistuneet ja jättivät aurinkoiset fiilikset, tästä kiitos messujen järjestäjille ja erityisesti teille ketkä kävitte kanssamme juttelemassa! Nähdään seuraavilla messuilla ja onnea arvontaan kaikille osallistuneille!