Kesäkuun PlayStation 4 Pro -pelikonsolin arvonta

Pasastarilla on mahtava arvonta, jossa arvotaan jokaisena kuukautena yksi Playstation 4 Pro -pelikonsoli! Pelikonsoli arvotaan aina joka kuukausi yhdelle uudelle työntekijälle, joka on aloittanut työsuhteensa meillä kyseisenä kuukautena. Olemme suorittaneet nyt jo neljä arvontaa, Helmi-, Maalis-, Huhti- ja Toukokuussa. Aiempien voittajien fiilikset voit käydä lukaisemassa vanhemmista blogiteksteistämme – täältä.

Tällä kertaa luvassa oli Kesäkuun arvonta joka oli jo viides! Mukana tässä arvonnassa oli kaikki työntekijämme ympäri Suomea, jotka ovat aloittaneet meillä työsuhteensa Kesäkuussa. Tällä kertaa arpaonni suosi Jyväskylän uutta työntekijää, Jania! Suuret onnittelut!

Jani tuli meille Jyväskylään töihin, kun hän sai sähköpostiinsa ilmoituksen meillä avoimena olevasta työpaikasta. Kun tieto arvonnan voittamisesta tuli, kerroimme Janille heti, että hän oli nyt Kesäkuun aloittaneista se kaikkein onnekkain joka itsellensä Pleikkarin nappasi! Pidimme pikku haastattelua jossa kyselimme Janilta vähän fiiliksiä siitä, mitä hän on tykännyt meillä olla. Jani vastasi ”Olen viihtynyt täällä toimistolla tosi hyvin ja kauppakin on lähtenyt hyvin käyntiin jo ihan ensimmäisestä päivästä lähtien. Vaikka joka päivä ei kauppamäärä olekaan ihan yhtä hyvä niin sitten huippupäivät korvaa niitä mukavasti. Työkaverit on mukavia ja työilmapiiri on positiivinen täällä Jyväskylässä. Ilmoitus voitosta tuli tosi isona yllätyksenä, koska yleensä en voita mistään mitään! Pleikkari menee kyllä välittömästi käyttöön!” 

Onnittelut Janille voitosta! Ensi kerralla sitten katsotaan, kuka onnekas Heinäkuun uusista työntekijöistä voittaa itsellensä Pleikkarin! Tsemppiä kaikille arvontaan.