Kilpailujen kesä

Pasastar Oy on pistänyt kesäksi useita kilpailuja pystyyn! Löytyy tavarapalkintoja sekä elämyksellisiä reissuja, joten jokaiselle löytyy jotakin kivaa mistä kisata tämän kesän aikana! Kilpailut alkoivat kaikki touko-kesäkuun vaihteen aikaan ja kisoihin kerkeää vielä hyvin mukaan!

Kesä kisassa palkintoja jaetaan 40:lle parhaalle ja palkintoja löytyy jokaiseen makuun! Löytyy tuliterä Samsung Galaxy S7 kännykkä, Playstation 4, tabletti, läppäri, Moccamaster, koruja, keittiövälineitä, kamera, rikkaimuri, meikkisettejä, silitysrauta, sähköhammasharja, partakone, lahjakortteja ja paljon muuta mukavaa!
Kilpailujen joukosta löytyy myös kaksi Otava kilpailua, joista molemmat kestävät yhden kuukauden ja palkinnoista löytyy kasoittain erilaisia kauniita koruja Tapio Wirkkalalta ja Liisa Vitalilta! Palkintona myös mm. meikkipusseja meikkeineen, keraamisia kokkiveitsiä, pihviveitsisetti, värityskirjoja jne. Molemmissa kisoissa palkintosijoille pääsee 20 parasta myyntitykkiä!
Lisäksi Pasastar järjestää yhdessä A-lehtien kanssa huikean pari kuukautta kestävän Pasastar Grand Prix kilpailun, jossa kourallinen voittajia pääsee viettämään elämyksellistä ja vauhdikasta matkaa Tallinnaan! Matkalle osallistujat pääsevät kisailemaan sisämikroautoilla, syömään maittavia ruokia, näkemään Tallinnaa, shoppailemaan ja viettämään ratkiriemukasta reissua! Tämä reissu on kokemisen arvoinen!
Nyt tämän kisatäyteisen kesän kruunaa vielä Pasastarin ja Sanomien järjestämä Vauhtipäivä kilpailu! Jo parina vuonna aikaisemminkin olemme järjestäneet Vauhtipäiviä, jossa osallistujat ovat päässeet kokemaan hurjaa kyytiä ralliautossa kartturin penkiltä käsin. Tapahtumassa rohkeita karttureita kuskaa useampi kokenut ralliautoilija ja kyyditettävät kiidätetään läpi sorateiden hyppyineen ja mutkineen vauhdin ollessa 50-170km/h! Tuon vauhdikkaan päivän kruunaa illanvietto saunatiloilla syöden, uiden, jutellen ja nauraen. Tästä päivästä ei tule puuttumaan vauhdikas meno, ruoka, iloiset naamat ja jännitys! Aiemmista Vauhtipäivistä löytyy blogitekstiä ja kuvia täältä: Vauhtipäivä 2011, Vauhtipäivä 2012 ja Vauhtipäivä 2013.
Tästä kesästä ei tule puuttumaan vauhtia, menoa, palkintoja ja meininkiä! Nyt löytyy jokaiselle varmasti jokin kilpailu mihin keskittyä ja palkinto johon tähdätä, mutta tottakai on mahdollisuus myös kisata mukana kaikissa näissä ja kahmia vaikka jokaisesta kilpailusta itselleen palkinnot! Tsemppiä kisoihin ja hyvää kesää kaikille!