Kouvolan reissu Tallinnaan

Kouvolan toimisto pärjäsi vuoden 2018 toimistokisassa sen verran hyvin, että sijoituimme toiseksi! Voitimme siitä hyvästä toimiston virkistyskassaan täytettä!

Ruokatauolla puhuin Tallinnan matkastani jonne olen lähdösä, niin myyjät saivatkin siitä kimmokkeen! Olimme juuri puhuneet meidän toimistorahasta samalla ja pohtineet, että mitähän kivaa keksisimmekään! Siltä seisomalta päätettiin lähteä käymään hengennostatusristeilyllä Tallinnassa, koko porukalla!

Saatiin sopuhintaan kuljetuksineen se reissu ja niin tempaisimme matkaan! Aamulla 9.2. starttasimme Kouvolan matkakeskukselta kohti Helsinkiä ja Viking XPRS laivaa kohti. Bussissa oli muuten mukavaa, mutta kuski sanoi, että lämmönsäärin on rikki ja kohta tulee kuuma! Jouduimme pitämään pienen vilvoittelutauonkin, mutta ei se reipasta fiilistämme latistanut. Laivallekin päästiin ehjin nähoin ja kaikki löysivät myös takaisin paluumatkalle! Reissussa ollessamme söimme myös päivällisen Blue Delissä, nam. Asianosaiset halusivat pysyä kasvottomina ja kuvasimme vain jalat, mutta mukavaa meillä oli vaikka hymyjä ei kuvista nyt näekään!

Keväisin terkuin, Timo Kouvolasta