Lahden Pikkujoulut

 

Lahden toimiston väki oli Haraldissa viettämässä porukalla pikkujouluja. Olemme viettäneet samaisessa ravintolassa jo muutamat pikkujoulut ja päädyimme samaan ravintolaan tänäkin vuonna. Miksi sitä paikkaa vaihtamaan, kun Haraldissa tunnelma ja ruoka on aina ollut mitä parhaimpia! Tänäkään vuonna emme joutuneet menuun pettymään, sillä listalta löytyi jokaiselle jotakin. Lista piti sisällään: kanaa, härkää, lohta sekä kasvisvaihtoehdon! Myöskään alkupalat eivät jättäneet ketään kylmäksi! Alkupala tarjoilusta löytyi monenlaisia salaatteja, kaloja ja erilaisia lihoja. Valinnanvaraa oli erittäin paljon! Herkutteluihin kuului myös tottakai glögi, sekä jälkiruoaksi suklaakakkua ja kahvit.

Ilta meni ihanasti rentoutuessa ja höpötellessä ihan kaikesta muusta kuin töistä. Porukka viihtyi ja kiitteli illan päätteeksi hyvin järjestetyistä pikkujouluista. Muistoksi kaikille jäi hymyt suupieliin ja erittäin täydet mahat.

Tästä on hyvä jatkaa kohti Joulua! Lahden toimiston jengi toivottaa kaikille erittäin ihanaa ja rauhallista Joulun odotusta!