Lahden pikkujoulut

Lahden toimistolla vietettiin pikkujouluja perjantaina. Toimistolla oli teemaan sopivat koristelut sekä kuusi, jonka alla odotti paketteja! Jokaiselle työntekijälle oli oma pikku paketti, jotka he saivat valita puun alta. Lisäksi oli useamman kivan pikku tavaran arpajaiset!

Meillä myös toimistolla seikkailee tonttu, jolle arvoimme nimen! Jokainen sai laittaa oman arvauksensa paperille ja yksi nimilappu nostettiin. Tonttu sai nimekseen Tonttu-Tohelo! Ja Tonttu-Tohelohan aikoo pitää seuraa joka päivä aina jollekin työntekijällemme, seisoskellen soittopaikan vierellä ja vahtien, että ollaan kilttejä näin ennen Joulua!

Tarjolla pikkujouluissa oli kunnon Jouluruuat! Kinkkua, laatikoita, kotijuustoa, leipää, rosollia, herneitä ja vaikka mitä hyvää herkkua mitä Jouluun kuuluukin! Jokainen söi oikein maittavat annokset ja santsattiinkin niin, että lopulta jokaisella maha paukkui! Oli mukavan rentoa meininkiä ja mukavaa höpinää täysin vatsoin.

Otimme myös leikkimieliset kisailut mölkkymestaruudesta ja hauskaa oli! Kiitos kaikille mukana olleille ja oikein rauhaisaa Joulun odotusta!

Toivottaa Lahden poppoo ja Tonttu-Tohelo!