Lahden Pikkujoulut

A-lehdet ja Pasastar järjestivät yhdessä Lahden toimiston porukalle makoisan mukavat Pikkujoulut!
Juhlat aloitettiin Lahden Seurahuoneen Bar & Bistrossa, johon porukka kokoontui lämpimien glögien pariin.

Glögien jälkeen siirryttiin Toriklubin saunatiloihin, jossa ensin pidettiin puheita ja kuunneltiin kun tonttu soitteli kitaraa, lauloi tuttuja joululauluja ja kertoi hupaisia tarinoita ja vitsejä.

Nälkäinen porukka pääsi pian alku rupatteluiden jälkeen syömään erittäin maukkaita ja herkullisia Jouluruokia, jotka oli tilattu lounasravintola Kimjarista. Tarjolla oli kinkkua, perunoita, uunilohta, graavilohta, herneitä, rosollia, salaattia, sienisalaattia, porkkana-, peruna- ja lanttulaatikkoa. Jokainen sai syötyä itsensä aivan ähkyksi ja vähän yli!

Ruokailun jälkeen kylään tuli itse Joulupukki! Hou hou hou! Joulupukki laulaa lurautti porukalle mukavan leppoisia lauluja, murjoi hupaisia vitsejä ja jakoi kaikille lahjat! Jokainen oli niin innokas lahjojen suhteen, että nehän pitikin sitten samantien avata! Kun kaikki olivat päässeet pakettien availun vauhtiin, jakoi A-lehtien Vesa ja Kari vielä jokaiselle pari lahjaa. Jokainen ilmeisesti oli ollut oikein kiltti, kun niin paljon lahjoja jaettiin.

Ruokailun ja pukin lähdön jälkeen tiloilla alkoi vapaa seurustelu kahvien ja joulutorttujen kera. Osa lähti kuumaan saunaan saunomaan ja pulahtamaan piristävään altaaseen. Osa jäi laulamaan karaokea. Karaokeisäntä sai hommia, kun ujouden voittaneet Lahtelaiset uskaltautuivat laulamaan oikein urakalla!


Ilta oli kaikin puolin todella onnistunut ja mukava! Vaikka kaikki toimiston työntekijät eivät mukana olleet, oli meillä mukava porukka koossa! Puheensorinalta, lauluilta ja nauruilta ei vältytty ja ilta jatkui jatkumistaan. Kaikilla jäi hyvät fiilikset pikkujouluista ja hyvä maku ruuista.

Kiitos oikein paljon koko Lahden reippaalle ja mahtavalle porukalle ja suuret kiitokset myös A-lehtien Vesalle ja Karille railakoista pippaloista ja hyvästä seurasta! Lahden porukka lähettää kaikille oikein rauhallista JOULUA!