Lahden poppoo kävi lounaalla

Lahden porukalla ollut mahtava viikko taas takana! Fiilis ollut korkealla minkä huomaa myös tuloksena myyntitaululla!

Meillä on pitkin viikkoa ollut pieniä kisoja joissa olemme voineet hiukan ottaa mittaa toisistamme ja katsoa kuka vie päivän parhaan myyjän tittelin kyseisenä päivänä.

Lahti kun on nyt muutamaan kertaan voittanut myös kuukauden toimisto kilpailun ja kerännyt sillä kassaan rahaa, kävimme näillä palkitsemassa itsemme lounaalla Kiinalaisessa ravintolassa.

Mietimme yhdessä aamupalaverissa mikä olisi kaikille mukavin paikka käydä syömässä, puntaroimme pizzerian ja kiinalaisen välillä. Päädyimme lounastamaan toimistomme lähellä sijaitsevaan Great Wall ravintolaan, tämä oli kaikille entuudestaan tuttu paikka ja  kaikkien mielestä paras vaihtoehto koska ravintolasta löytyy lounasbuffet missä voi vetää mahat reilusti pullolleen erilaisilla herkuilla. Ravintola ei tänäänkään jättänyt ketään kylmäksi kun pääsimme seisovanpöydän kimppuun! Tarjolla oli erilaisia kana, härkä ja kasvis vaihtoehtoja, sekä tietysti ehkä Lahden parhaat paistetut nuudelit (tämä allekirjoittaneen mielipide)! Kun pääruuat oli herkuteltu oli tarjolla vielä jälkkäribuffet jossa oli erilaisia hedelmiä, kakkuja, pipareita ja yogurttia, siihen tietysti vielä kylkiäiseksi kahvia tai teetä!

Tämä oli kyllä kaikkien mielestä ihana tapa päättää hienosti sujunut viikko!

Mahat pullollaan kiittää ja kuittaa Lahden Vuorovastaava sekä koko muu mahtava jengi!