Lahden toimiston uusi ilme

Lahden toimisto sai uutta ilmettä Pääsiäislomilla. Pari ahkeraa maalaria kävi pistämässä seinät uusiin väreihin ja lopputulos on mahtava. Uusi ilme tuo piristystä ulkoasuun ja varsinkin näin kevättä odotellessa saa mielen raikkaaksi. Tiistaina reippaiden ja levänneiden Starojen palatessa minilomalta, oli kommentit positiivisiä ja hymyt huulilla.

Eteisaula toimistolla oli seinien osalta joka puolelta vailkoista. Ainoana hillitsijänä on tumma puinen ovi ja sen karmit. Sohvat tuovat myös pehmeyttä tilaan, mutta jotain puuttui. Ei muuta kuin maalikaupoille ja värit seinille.

Tässä lopputulos! Autionmaan sävyinen peige maali toi ilmettä hurjasti aulan yleisilmeeseen. Kerta maalia riitti, jättäen seinän eläväisen näköiseksi. Tiistaina tämä ratkaisu sai peukkuja nousemaan ylös!

Myös WC:t sai täysin uuden ilmeen! Aiemmin koko valkoiset vessat saivat maalipintaa yhteen seinään. WC:n valot ja peilit hohtavat upeasti maalatun seinän väriä koko WC:hen tuoden jopa tunnelmaa koko pieneen veskiin! Naisten WC sai värikseen oranssin.

Miesten WC sai värikseen limenvihreän. Maalatut seinät ovat kiva lisä vessojen ilmeeseen ja näin piristävät kävijöitään! Mukavampi käydä tauolla vierailulla piristävissä tiloissa ja palata töiden pariin hymyssä suin. 🙂

 

Tilojen teippailut ja maalailut vei kahdelta hengeltä vajaan työpäivän verran aikaa. Molemmat reippaat ahertajat olivat itsekin erittäin hyvillä mielin lopputulosta katsellessaan ja maalaus intoakin olisi riittänyt vaikka koko toimiston seinien uutisointiin! Mutta eiköhän tämä tällä erää riittäne. 😉

Mitäs mieltä olette Lahden toimiston uudesta värikkäästä ilmeestä? Maalailuja pääsee kommentoimaan facebookin puolella tai blogitekstin alla olevaan kommentti boksiin.