Lahden tupaantuliaiset

Lahden toimisto muutti juuri uusiin tiloihin Vuorikadulle ja tämän kunniaksi vietimme Lahden porukan kanssa tupaantuliaisia! Työpäivän päätteeksi perjantaina kilistelimme toimistolla ja siirryimme tämän jälkeen viereiseen ravintolaan, Gastropub Myllyyn.

Valinnanvaraa ruuissa oli ja meidän porukkamme päätyi moniin erittäin maittaviin annoksiin! Yksi meistä otti Bouillebaisse-keittoa, joka on perinteinen ranskalainen kala- äyriäiskeitto, yhden edestä löytyi Gastropurgeri, jossa lisukkeena herkulliset friteeratut perunat. Muutama valitsi ruuakseen Wieninleikkeen persiljaperunoilla. Myös paistettuja scampeja löytyi, missä hummeriliemestä valmistettua risottoa sekä paistettuja scampeja! Ja tietenkin unohtamatta paistettua maksaa ja pekonia, sekä Myllyn Fish and Chips! Erittäin monipuolisia, herkullisia ja kielen mukanaan vieviä annoksia! Jokainen tuli aivan ääriään myöten täyteen ruuista ja jokaisella oli maittava ja onnistunut annos.

Paikka oli viihtyisä ja siisti, lempeällä ja tyylikkäällä sisustuksella koristeltu ravintola! Kyllä kelpasi täällä yhdessä syödä hyvässä meiningissä, naurun ja puheensorinan keskellä. Jälkiruokana herkulliset Myllyn ritarit ja osalla Sitruuna- piimä panna cotta! Saimme makunystyrämme tyytyväisiksi ja mielet virkeiksi. Tästä on mukava jatkaa uusissa tiloissa työskentelyä, ihan mahtavalla porukalla ja yhteishengellä!

Kiitos kaikille mukana olleille ja jatketaan samaa mallia! MEILLE, skool!