Lahden voitonjuhlat

Lahden toimiston porukka vietiin perjantaina juhlistamaan Vuoden paras toimisto 2019 titteliä! Ensin koko porukka kuljetettiin määränpäähän, josta kenelläkään ei ollut aavistustakaan mitä koko iltana edes tehtäisiin. Paikalla odotti hienot tilat, jossa saimme viettää koko illan yhdessä ihan oman porukan kesken.


Ensin oli ruokailu, jossa oli tarjolla suussa sulavaa possua, kermaperunoita, salaattia, patonkia ja lisukkeita. Jokainen sai syödä itsensä ähkyyn saakka ja samalla jutustella yhdessä. Ruokailujen ja höpinöiden jälkeen oli paikalle kutsuttu bändi josta kaikki olivat todella innoissaan! Bändinä toimi Leevi & the Leavings tribuutti ja varmasti arvata saattoi mitä kaikkia biisejä he vetivät. Jätkät soitti ja lauloi ihan mielettömän hyvin, huumoria oli mukana esiintymisessä ja he saivat kaikki tanssimaan ja lyömään käsiä yhteen ihan uuvuksiin saakka. Tuli paljon laulettua, koska jokainen muisti tuttujen klassikkojen sanat hyvin ulkoa!

Illan aikana oli myös mahdollisuus käydä saunomassa tilavassa ja viihtyisässä saunassa, hyvien löylyjen parissa. Tiloissa oli terraario jossa majaili valtavan kokoinen käärme ja kaikki kävivät häntä välillä katselemassa ja ihmettelemässä. Lisäksi myös paikalla oli karaokelaitteet joita pääsimme käyttämään vielä myöhemmin illalla. Laulu raikasi ja jokainen yhtyi yhdessä tuttujen biisien tahtiin lauleskelemaan.Ilta oli ihan mielettömän hauska ja mukava! Jokaiselle jäi hyvät fiilikset ja ihan varmasti muistamme tämän illan vielä pitkään. Tänään maanantaina toimistollakin vielä kaikki muistelivat perjantaita hymyssä suin ja odotamme innolla taas uusia pippaloita ja tapahtumia porukalla vietettäväksi.