Maaliskuun PlayStation 4 Pro -pelikonsolin arvonta

Pasastarilla on käynnissä hurjan siisti arvonta, jossa arvotaan jokaisena kuukautena yksi Playstation 4 Pro -pelikonsoli! Tämä pelikonsoli arvotaan aina yhdelle uudelle työntekijälle, joka on aloittanut työsuhteensa meillä kyseisenä kuukautena. Olemme suorittaneet jo yhden arvonnan, jossa arvoimme Pleikkarin yhdelle Helmikuussa aloittaneelle onnekkaalle uudelle tulokkaalle. Arpaonni suosi viimekuussa Lohjalaista Sonjaa, jonka fiilikset voit käydä lukaisemassa vanhemmasta blogitekstistämme – täältä.

Nyt suoritimme arvonnan, jossa mukana oli kaikki meillä Maaliskuussa aloittaneet työntekijämme. Arpaonni suosi Alavudella työsuhteensa startannutta Miraa! Suuret onnittelut Miralle Pleikkarin voitosta!

Mira sai Pleikkarinsa tänään yllätykseksi kesken työpäivän ja hän oli enemmän kuin iloinen tästä! Saimme häneltä samalla pienet fiilistelyt työpaikasta ja arvonnan voittamisesta:

”Netin kautta löysin tämän työn ja päätin lähteä kokeilemaan. Aloitin maaliskuussa hommat täällä Alavuden toimistolla ja olen tykännyt olla töissä täällä! Toimistolla on rento meininki ja mukavat työkaverit joiden kanssa on mukava tehdä hommia. Täällä myös työajat ovat minulle erittäin sopivat ja mikä hienointa niin täällä kyllä joustetaan myös työajoissa! Tänään töissä minulle kerrottiin tästä arvonnan voittamisesta ja oli kyllä uskomaton yllätys kun arvonnassa onni potkaisi minua! Nyt kyllä 8-vuotiaalle pojalleni tämä Pleikkari menee kovaan käyttöön ja hän varmasti innostuu kovasti, kun tämän kanssa kotiin menen!”

Mukava aina kuulla voittajien fiiliksiä kun he saavat kuulla voitostansa! Ja mehän suoritamme samanlaisen arvonnan taas ensikuun alussa, jossa mukana on kaikki nyt Huhtikuussa aloittaneet työntekijämme. Hurjasti onnea kaikille uusille työnsä aloittaville ja hurjasti tsemppiä arvontaan!