Päätoimittajatilaisuus

Keskiviikkona 16.11.2011 järjestettiin Päätoimittajatilaisuus, johon saapui Tuulilasin, Urheilulehden ja Kauneus&Terveys -lehden päätoimittajat, kertomaan lehdistään.
Tilaisuus pidettiin ensin Hyvinkäällä, jonne saapui suuri joukko Hyvinkään sekä Riihimäen toimistolta sen jälkee oli vastaava tilaisuus Lahdessa Scandik hotellin auditoriossa, jonne tuli myyjiämme Lahdesta, Kouvolasta, Heinolasta sekä Kotkasta.
Ennen tilaisuutta oli maittava kaiken kattava ruokailu, jonka jälkeen siirryttiin kuuntelemaan Päätoimittajia.
Tuulilasi -lehden päätoimittaja Lauri Larmela
Urheilulehden päätoimittaja Jukka Rönkä
Kauneus & Terveys -lehden päätoimittaja Titta Kiuru

Tilaisuudessa mukana olleiden kommentteja tapahtumasa:
”Tilaisuus oli erittäin antoisa ja mukava! Yleensä erilaisissa tilaisuuksissa ja luennoilla alkaa väsyttämää kuuntelu ja istuminen, mutta tässä tilaisuudessa pysyi virkeänä ja sai naaman kipeäksi hymyilemisestä. Urheilulehden päätoimittaja kertoi erittäin mukavalla tyylillä lehdestä ja lehden historiasta, joka oli kyllä mielenkiintoista kuunneltavaa. Sai ihan uuden näkemyksenkin luotua lehdestä ja hetihän se oli selattava kotona oikein ajatuksella! Mutta mukava oli tilaisuus ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Lisää tällaisia.”
  –  ”Tää oli toinen kerta, kun pääsin mukaan vastaavaan tapahtumaan ja oli kiva juttu kun tällä kertaa oli myös mukana Kauneus&Terveys –lehden ja Urheilulehden päätoimittajat. Tapahtuma oli oikein mukava ja antoisa ja varmasti hyödyttää meitä monella tapaa jatkossa myynnin kannalta. Paljon sai kuulla uutta ja hyödyllistä asiaa, samaten kun tavata nämä tapahtuman ”tähdet” eli päätoimittajat. Ruokakin oli erinomaista ja sen voimalla jaksoi kyllä mukavasti kuunnella päätoimittajien juttuja ja hienosti puhuvatki. Ei ollu ollenkaan väsyttävää kuunneltavaa, päinvastoin mielenkiintoista ja hauskaa! Rentoa. Varsinkin Jukka Rönkä sai monesti koko huoneen repeämään nauruun kekseliäillä letkautuksillaan. Näitä lisää! Sain paljon uutta materiaalia käytettäväksi työssäni. :)”
       ”Päätoimittajat puhuivat hyvin ja se avasi uuden ulottuvuuden lehtien maailmaan.”
       ”Tuulilasilehden päätoimittaja oli rento ja puhui asiaa!”
       ”Tilaisuudessa saimme selville kuina monipuolinen lehti Kauneus & Terveys –lehti on ja myöskin herätti miesten mielenkiintoa lukemaan lehteä.”
       ”Urheilulehden päätoimittaja puhui hyvin intohimoisesti lehdestä ja sai meidät mukaan urheilumaailman seikkailuun. Kolme miespuolista myyntineuvottelijaa toimistollamme totesivat tämän jälkeen ”palvovansa” Urheilulehden päätoimittajaa.”
        ”Esitys nosti työmoraalia, joten kauppa kulki sen jälkeen mahtavasti!!!”

Tilaisuudessa saimme paljon lisätietoa kyseisistä tuotteista päätoimittajien kertomana sekä myös tulevia uudistuksia. Tilaisuus oli todella hienosti järjestetty ja syvällisempi tieto auttoi monia! On paljon helpompaa nyt tarjota jatkossa kyseisiä tuotteita kun sai syvällisempää tietoa. Pasastar kiittää A-lehtiä, päätoimittajia ja mukana olleita myyntitykkejä onnistuneesta tilaisuudesta.