Palkintomatka Riikaan 15.5.2015


Lähdimme A-Lehtien isännöimälle pitkälle viikonloppu matkalle Riikaan. Matka oli myyntikilpailuna ansaittu ja mukaan pääsi iso joukko ansioituneita myyjiä. Matka toteutettiin Umpimähkä- kilpailuna, jonka ideana oli, että matkalaiset eivät etukäteen tienneet mihin matka suuntautuu. Piti vaan ottaa matkavarusteiden lisäksi passi mukaan. Jännittävää!

Matkakohde olisi voinut olla kotimaassakin, mutta lentokentällä matkalaiset huomasivat, että kulttuurikaupunki Riikahan se on kohteena, jonne lento meidät veisi.
Lento kohteeseen kesti vain tunnin ja perillä meitä odotti paikallisopas. Ensin oli ohjelmassa kaupunkikierros, jossa saimme ison kattauksen Riikan historiaa. Majoituimme hienoon neljän tähden hotelli Europa Royaleen. Iltapäivällä oli omatoimista tutustumista kaupunkiin. Illalla taas kokoonnuimme illalliselle, jossa saimme nauttia hienojen alkuruokien säestämänä upean pääruokailun. Ruokailun jälkeen osa palasi hotellille ja osa jäi kaupungin sykkeeseen.Seuraavana päivänä oli omatoimista tutustumista Riikan vanhaan kaupunkiin, sekä erilaisiin upeisiin kohteisiin. Kävimme mm Radisson hotellin 23 kerroksen näköalaravintolassa katselemassa Riikaa lähes linnun näkökulmasta.

Illalla oli vuorossa Cabaret Burlesque ja maittava illallinen. Oli siinä upean illallistamisen ja laadukkaan seuran lomassa hieno seurata mahtavia esityksiä. Tuon jälkeen kello alkoikin heitellä jo pikkutuntien lukemia ja osa porukasta lähti suunnistamaan hotellille ja uskaliaimmat jäivät vielä tutkimaan yöelämää saapuen vasta aamupalalle.

Matka oli kerrassaan hieno siitä kiitokset kaikille matkalaisille sekä A-lehtien edustajille Vesalle ja Karille. Matkasta jäi ikimuistoiset fiilikset kaikille!