Pasastar Grand Prix

Pasastar järjesti yhdessä A-lehtien kanssa huikean kisan, jossa voittajat pääsivät mahtavaan reissuun Tallinnaan! Tässä reissulaisten kertomusta matkasta ja sen kulusta:

Matka alkoi tapaamisella Helsingin Länsisatamassa Torstaina klo 9:30 jossa matkaan lähtijöille jaettiin maihinnousu/matkakortit jolla matka alkoi kohti Viron Tallinnaa. Kymmeneltä pääsimme Tallink Star laivaan jossa siirryimme Star a`la carte ravintolaan. Täällä meillä oli pöytävaraukset ja söimme herkulliset alku-, pää-, ja jälkiruoat.

12:30 saavuimme Tallinnaan, jossa meitä odotti bussi ja näin matkamme jatkui bussilla kohti FK-carting keskusta! Täällä me pääsimme ajamaan mikroautoilla hienolla ulkoradalla, auringon ihanasti paistellen kirkkaalta puolipilviseltä taivaalta. Saavuttuamme FK-keskukseen jaettiin meille asianmukaiset suojavarusteet: ajohaalarit, hanskat ja kypärät! Ajo tapahtui siten, että ajoimme ensin 8 lämmittely kierrosta, jonka jälkeen ajoimme 8 aika-ajokierrosta ja sillä perusteella määrättiin lähtöjärjestys aivan kuten formuloissa konsanaan. Jännittävän, mielenkiintoisen ja vauhdikkaan kilpailun jälkeen palkittiin kolme parasta asianmukaisin menoin, aivan kuten formulakisoissa.

Tämän vauhdikkaan kilpailun jälkeen FK-keskuksessa meitä odotti vielä suomalaiseen tapaan kunnon löylyt saunassa! Saunomisen jälkeen matkamme jatkui kohti Tallinnan keskustaa ja Sokos Hotel Virua, jossa myös yövyimme. Kirjautumisen ja vaatteiden vaihdon jälkeen matkamme jatkui kesäillassa kävellen kohti Tallinnan vanhaa kaupunkia. Matkamme vanhassa kaupungissa jatkui kohti Ravintola Ribe:ä, jossa nautimme herkullisen illallisen: alku-, pää-, ja jälkiruokineen, joita ei voi muuta kuin kehua! Erityisesti kehuja koko porukaltamme sai pääruokana ollut: hunaja vanilja glaseerattu ankanrinta!

Seuraavana aamuna nautimme runsaan ja herkullisen aamupalan Sokos Hotel Virussa, jonka jälkeen oli ostosvapaata Tallinnan kauppakeskuksissa ja vanhan kaupungin putiikeissa. Shoppailujen jälkeen oli aika lähteä kohti Tallink Star laivaa, jolla lähdimme matkaamaan takaisin kohti Suomea. Laivalla meille oli varattu loistavat paikat Star Business Lounge:ssa, jossa saimme jälleen ruokailla runsaiden notkuvien herkkuruokapöytien ääressä. Saavuimme perjantaina klo 15:30 Helsingin Länsisatamaan, jossa kiitimme toisiamme loistavasta matkaseurasta ja paluu kohti omia koteja alkoi eri puolille Suomea.

Terkuin, Reissulaiset