Pieksämäen Henri-Markus esittäytyy

Se on Henri-Markus Pieksämäeltä hei! Olen 32-vuotias perheenisä Suomen mukavimmasta taajamasta Pieksämäen maalaiskunnasta. Löysinkin täältä kymmenisen vuotta sitten ihanimman naisen. Täällä on ihan kaikkea mitä ihminen tarvitsee ja täältähän puuttuvatkin ainoastaan ne parkkimaksut.

Aloitin toimistoesimiehenä maaliskuun alussa paikallisessa Pasastarin toimistossa. Pasastarille tulin töihin viime vuoden marraskuussa ja päivääkään en vaihtaisi: oli huikean hyvä tuuri päästä työhön, jossa jokainen päivä on erilainen, mutta samalla tavalla mukava ja mahtava. Upeassa toimistossa kaikki on hienoa. Moccamasterimme porisee kodikkaasti ja joustavasti aamusta iltavuoroon.

Tällähetkellä noin kymmenhenkinen ”perheemme” saa päivittäin ihmetellä ja ihastella paraatipaikalta panoraamanäkymää kauniiseen Pieksämäen ydinkeskustaan ja sen yli katse kantautuukin aina avaralle ja luonnonkauniille Pieksäjärvelle asti.

Työssä Pasastarilla on parasta ja ihanaa ihmisten kanssa tekeminen, paras työilmapiiri ja parhaat työkaverit; heistä jokaiselle kuuluu suuri kiitos avoimen ja toinen toistaan tukevan iloisen, sekä hauskan työilmapiirin ylläpitämisestä. Meillä nauru raikaa ja kauppaa tehdään ilon kautta. Tervetuloa kaikille reiluun ja avoimeen toimistoon, jossa hymylle ja ilolle on aina sijaa ja APUa saa aina!

Jätä työhakemus Pasastarille