Porin päällikön terveiset

Poriin avattiin viime vuoden Toukokuussa meidän uusimpiin lukeutuva toimipiste. 1v synttärit jo lähenee! Saimme Porin toimistopäälliköltä Karilta terveisiä:

”Olen Kari, Porin toimistopäällikkö. Tervetuloa käymään tänne meidän toimistollemme. Täällä on hyvä henki ja mukava henkilökunta. Laittele hakemusta netin kautta tai tule rohkeasti käymään täällä toimistolla paikanpäällä!”

Porin toimisto sijaitsee Herttuantorilla, Isolinnankadulla. Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Eli työvuorosi voit tehdä joko aamu- tai iltavuorossa. Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Ja huomio nuoret ja tottakai vanhemmatkin! Meillähän on jo kesätyöpaikat avoinna, joten äkkiä varaamaan oma paikkasi kesää varten! Toimimme ympäri suomea ja kesätyöpaikkoja löytyy muistakin kaupungeista. Kurkista nettisivuillemme ja pistä hakemusta tulemaan.