Porin porukka keilaamassa

Pori tuli Maaliskuun toimistokisassa toiseksi ja kahmaisi hyvät rahat virkistyskassaansa! Porin porukka päätti yhdessä, että he menevät heti pikimmiten porukalla keilaamaan ja syömään. Porista saatiin vähän viestiä miten oikein sujui tämä illanvietto!

”Vietimme Porissa keväisen iltapäivän työkykyä ja yhteishenkeä nostattaen. Lähdimme ensin keilaamaan Porin kävelykadun Space Bowling & Billiards hallille. Meillä oli 1,5 tuntia aikaa kahdella radalla. Osa ei ollut koskaan aiemmin edes kokeillut keilaamista, mutta kaikki me nautimme tästä leikkimielisestä kisailusta! Yksi jopa päätti, että tästä tulee hänen uusi harrastuksensa! Menemme varmasti vielä uudelleen tällä samalla porukalla keilaamaan, oli sen verran hauskaa! Tuli paljon onnistumisia ja tyylikkäitä hutejakin, kaikkia nauratti ja mukavaa oli.

Keilailujen päätteeksi menimme vielä nauttimaan pizzat Junus Kebab House pizzeriaan. Erittäin onnistuneita kaikki valintamme! Jokaisella oli hurjan hauskaa, yhteishenki nousi kattoon, sekä jokaiselle jäi iloinen mieli, sekä masut pullolleen! Tästä on mukava jatkaa taas eteenpäin!”