Tallinnan kylpylämatka

Kylpylämatka 22.4.-23.4.2016

Lähdimme jo perinteeksi muodostuneelle kylpylä/kokousmatkalle Tallinnaan, 12 Pasastarin palveluksessa olevan myyntitykin kanssa, jotka olivat myyntisuoritustensa perusteella matkan ansainneet itselleen. Reissu toteutettiin yhdessä Sanoma Media Finlandin kanssa.

(Kuva)

Lähtiessämme aamulla Helsingistä oli ilma todella kylmä, mutta onneksi rantautuessamme Business Laungesta Tallinnan puolelle oli ilma kuin morsian! Tästä oli hyvä lähteä iloisin mielin kohti Tallink Spa Conference hotellia.

Hotelliin kirjautumisen jälkeen oli pientä palaveria, jossa porukan kanssa käytiin hyviä ja tärkeitä kehitysideoita läpi. Palaveerauksen jälkeen siirryimme kaikki kylpylän puolelle viettämään laatuaikaa hyvien juomien ja seuran kanssa. Tarjolla oli myös upeita kylpylähoitoja, joiden parissa jokainen viihtyi! Kaikki saivat valita itselleen sen kaikkein mieluisimman kylpylähoidon, jossa pääsi rentoutumaan ja nollaamaan koko kehonsa ja mielensä.

Illalla siirryimme koko poppoon kanssa illastamaan mielettömän upeaan pihviravintolaan, jossa söimme aivan viimeisen päälle maittavat ateriat ja juhlinta jatkui tästä vielä aamun pikkutunneille saakka.

Kaikilla oli onnistunut ja kiva reissu! Puheensorinaa ja juttua riitti ja jokainen mukana ollut jäi innokkaana odottamaan jo seuraavaa vastaavaa reissua!

Kiitos vielä erittäin paljon kaikille mukana olleille tästä upeasta reissusta!