Tervehdys Joensuusta

Vaikeista ajoista huolimatta Joensuussa käynnistettiin kesä hymyssä suin ja siihen ei tarvinnut kenenkään väkisin suupieliään teippailla, sillä kun astut ovesta sisään toimistolle, niin kyllä siinä huolet ja murheet unohtuvat! Meillä on aina panostettu siihen, että ilmapiiri pysyy loistavana joka päivä! Ja loistavaa ilmapiiriä ja hyvää mieltähän myyntityössä tarvitaan, välitetään se hyvä fiilis eteenpäin.

Ja nyt seuraa tärkeä tiedotus JUURI sinulle, joka tätä lueskelet! Oli elämäntilanteesi mikä vain, peruuntuiko esimerkiksi kesätyöpaikka tältä kesältä? Riittäisikö aika eläkkeen ohella käydä tekemässä lisäansioita? Eikö oman alan töitä ole vielä löytynyt? Onko nykyisessä työssäsi liian vähän tunteja ja tarmoa vielä riittäisi tehdä enemmän? Jos mikään näistä kolahti juuri sinuun, niin ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä voisimmeko hyödyntää ylimääräiset tunnit viikoistasi myyntityön tekemiseen! Sillä aiempaa kokemustahan emme vaadi vaan koulutamme sinut tehtävään ja niinhän ne viisaat on joskus sanoneet, että vaihtelu virkistää. Meidän joukkoomme mahtuu uusia iloisia naamoja!

Yllä olevassa kuvassa on yksi toimistomme työntekijän tuunaama työpiste! Mikä sen mukavampaa kuin soitella omalla soittopaikalla. Tai vaikka kotona, omassa työhuoneessa? Meillä voit myös nimittäin tehdä töitä etänä kotoa käsin! Joten mielenkiinnolla odotan näkeväni millaisia erilaisia kotitoimistoja voikaan saada aikaan!

Oikein hyvää alkanutta lämpöistä kesää kaikille, toivottaa Joensuun toimiston reipas poppoo!