Toukokuun PlayStation 4 Pro -pelikonsolin arvonta

Meillä Pasastarilla on vieläkin käynnissä hurjan mahtava arvonta, jossa arvotaan jokaisena kuukautena yksi Playstation 4 Pro -pelikonsoli! Pelikonsoli arvotaan aina joka kuukausi yhdelle uudelle työntekijälle, joka on aloittanut työsuhteensa meillä kyseisenä kuukautena. Olemme suorittaneet jo 3 arvontaa, Helmi-, Maalis- ja Huhtikuussa. Aiempien voittajien fiilikset voit käydä lukaisemassa vanhemmista blogiteksteistämme – täältä.

Tällä kertaa luvassa oli Toukokuun arvonta, jossa mukana oli työntekijämme ympäri Suomea, jotka ovat aloittaneet meillä työsuhteensa Toukokuun aikana. Nyt arpaonni napsahti Lahden suuntaan, Ville-Pekalle! Onnittelut!

Kävimme yllättämässä Ville-Pekan iloisten uutisten kera tänään aamulla! Kiikutimme pleikkarin hänelle ja kerroimme, että HÄN on voittanut nyt tämän Pleikkarin, kaikista Toukokuussa aloittaneista työntekijöistämme! Pyysimme Ville-Pekalta vähän fiiliksiä hommasta ja miten hän on meille löytänyt tiensä. Ville-Pekka kertoi meille, että oli jo ollut hetken työttömänä ja miettinyt, että nyt olisi pakko saada työpaikka jostakin! ”TE palvelujen kautta katsoin nopeasti, että mihin hakisin töihin ja päätin hakea Pasastarille. Tulin haastatteluun hyvillä fiiliksillä ja siitä koulutuksen kautta hommiin. Kaikki oli yksinkertaisen helppo oppia, vaikka oli hieman erilainen kuin muualla missä olen ollut töissä, mutta helposti minä opin nämä hommat.”

Kysyimme Ville-Pekalta, mitä mieltä hän on meidän Lahden toimiston ilmapiiristä ja toimiston tiloista, hän vastasi meille ”Ei ainakaan ole masentavia katseita toimistolla! Toimisto on mukavan siisti ja viihtyisä, sekä tykkään kun jokaisella on oma paikka. Sermit työpisteen ympärillä tuo yksityisyyttä joten työskentely on mukavampaa. Aikaisemmassa työpaikassani oli vähän liian lähekkäin kaikki avonaisemmassa tilassa.”

Voitto oli hänelle todella mieluisa! Hymy valahti Ville-Pekan kasvoille, kun sai pleikkarin käsiinsä, ”Kiva voittaa jotain kun en ikinä ole ennen mitään voittanutkaan mistään! Lähtee kyllä heti peluuseen tämä. Olin jo suunnitellut, että kun saan palkan niin menen ostamaan itselleni pleikkarin! Joten nyt tämä voitto tuli enemmän kun sopivaan aikaan! Tietää mitä viikonloppuna tekee.”

Ville-Pekka kiitteli ja lähti hymyillen jatkamaan töitänsä, pleikkari kainalossa. Hän toivotti tsemppiä ensikuun arvontaan kaikille. Meillähän siis on tämä samainen Playstation 4 Pro konsolin arvonta myös ensikuussa, jolloin arvomme yhden onnekkaan kaikkien kesäkuussa aloittaneiden joukosta.