Urhon haastattelu

Urho aloitti Lahden toimipisteellä myyntineuvottelijan hommat syyskuussa 2017. Haastattelimme Urhoa hieman ja tässä hänen tarinansa!
”Olin ollut kaksi vuotta sairaseläkkeellä ja ajattelin, että jotakin olisi hyvä tehdä. Alkoi käydä aika pitkäksi kotona ja varsinkin talvisin tuntui todella tylsältä olla vain kotona. Olen joskus tehnyt myyntityötä, joten pientä kokemusta myyntialalta oli kuitenkin. Aikanaan kerkesin vajaan kuukauden myydä jäsenyyksiä, mutta sitten minä sairastuin ja jouduin jäämään sairaseläkkeelle. Kirjojakin olen joskus 90-luvun alussa myynyt, että on vähän asiakaspalvelu ja myyntityötä tullut tehtyä.
Lähdin tähän hommaan ensin ajatuksella, että tekisin vain vähän aikaa ja muutamana päivänä viikossa. Ajattelin, että saas nähdä tuleeko tästä yhtään mitään. Esimies jaksoi kyllä kannustaa ja sanoi, että kyllä minusta hyvä myyntimies tulee! Nyt olen ollut jo monta kuukautta ja kyllä tämä homma on ollut oikein mielekästä. Olen niin suulas ihminen, että on mukava jutella asiakkaiden kanssa. Kyllä nekin tykkäävät minun kanssa keskustella ja aina jää hyvä mieli asiakkaalle ja minulle puhelun päätteeksi. Mutta yllätyin tosissaan, kun menikin paljon paremmin mitä olin olettanut minulla menevän tässä hommassa! Olen positiivinen tämän homman suhteen.
Täällä on hyvä porukka joilta voi kysyä rohkeasti mitä vain ja voimme jutella muitakin asioita. Onneksi on myös paljon joustettu työaikojen suhteen, kun tarve on vaatinut. On ollut hienoa, että olen onnistunut tämän homman kanssa hoitamaan näitä muitakin asioita. Olen kyllä ollut tyytyväinen tähän työhön ja omaan onnistumiseeni, ihan yllätyin itsekin, että hienostihan tämä on mennyt ja olen saanut hyvää palkkaa joka on vain suurta plussaa eläkkeiden päälle!”