Uusia tuulia

Pasastar laajentaa toimintaansa avaamalla uudet toimistot Vantaalle, Pieksämäelle ja Saloon. Näin ollen  Vantaan toimisto sijaitsee Tikkurilantie 48:ssa ja aloittaa toimintansa 1.1.2013. Pieksämäen toimisto sijaitsee Keskuskatu 14:ta ja avaa ovensa myös tammikuun ensimmäisenä päivänä. Salon toimisto löytyy osoitteesta Helsingintie 11.

Muutosten tuulia lisää on kun Helsingin toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Olavinkatu 2:seen, Kamppiin, jossa toiminta on alkanut/jatkunut heti Joulukuusta.

Kaikki tilat ovat viihtyisiä ja siistejä, joissa työnteko maittaa erinomaisesti! Jokaisessa uudessakin toimistossa on soittaminen koneistettua, joten soittelu sujuu näppärästi tietokoneella johon asiakasrekisterit tulevat.

Lisäksi Pasastar on saanut uutta vahvistusta tiimiinsä, kun joulukuusta Tero Ahlgrén aloitti toimintansa Pasastarissa toisena myyntipäällikkönä. Tervetuloa taloon Tero!

Nyt toki haemme paljon ahkeria, reippaita ja innokkaita työntekijöitä Star-tiimeihimme uusiin (sekä vanhoihin) toimistoihin! Paikkoja on vapaana ja mahdollisuus on tulla tekemään joko kokopäiväistä duunia taikka ihan koulun/eläkkeen ohella muutamaa päivää viikossa. Käy täyttämässä hakemus nettisivuillamme, niin voit pian kuulua loistavaan tiimiimme.