Vauhtipäivä 2011

Siirretty vanhasta blogista. Kirjoitettu 07.06.2011.

Pasastar Oy järjesti huikean kilpailun, jossa 20 parasta myyntitykkiä pääsi viettämään ikimuistoista ja ainutlaatuista Vauhtipäivää! Tapahtuma järjestettiin lauantaina 28.5.2011. Ensin voittaja porukka pääsi Lopella sijaitsevalle ajoharjoitteluradalle, Saukkolan EK:lle.


Innokkaat odottelivat jo jännittyneinä kyytiin pääsemistä.


Ensin tutustuttiin porukkaan kahvin, suolaisten piirakoiden ja raparperipiirakan kera.

Kahvitusten jälkeen kaikki halukkaat pääsivät ralliauton kyytiin! Tapahtumassa oli neljä kuskia porukkaa kyydittämässä, erilaisilla autoillaan. Kyyti oli hurjan kovaa ja innokkaimmat kerkesivät käymään kaikissa autoissa, ja joissain jopa pariinkin kertaan.


Kuljettajana Pasi Laaksomaa, Autona Volkswagen Polo 1,4 16v, moottoriteho 150hv.


Kuljettajana Kille Sjölund, Autona Toyota starlet vm.1983 ryhmä F, heppoja löytyy 173 ja vääntöä 180 nm. Auto on tehty alusta asti itse.

Kuljettajana Tero Laakkonen, Autona Ford Escort RS 2000, historiikki auto.

Kuljettajana Pasi Valkonen, Autona Toyota starlet vm.1981 ryhmä F 1600 kuutiota teho noin 180hp.


Kyyditysten jälkeen oli luvassa erittäin herkullinen ja kattava lounas, upeassa maalaitalossa, Saukkolan tilalla. Lounaan jälkeen porukka siirtyi Lahden keskustassa sijaitsevaan loistokkaaseen saunatilaan (http://www.saunailta.fi/).

Tiloilla vielä kahviteltiin ja katsottiin In Car kuvaa kyseisen päivän kyydityksistä.Kyytiläisten ilmeistä kyllä huomasi, että jokainen nautti tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta.


Illemmalla oli vielä saunomista, uimista, pientä purtavaa ja muuta mukavaa.
Iloa, riemua ja ennenkaikkea vauhtia koko päivästä ei jäänyt puuttumaan!

Pasastar kiittää kaikkia mukana olleita myyntitykkejä, A-lehtiä, kuskeja, huoltotiimin porukkaa ja Saukkolan isäntäväkeä.