Vauhtipäivä 2013

Pasastar Oy järjesti taas menestyksellisen ja halutun Vauhtipäivän, jonne pääsi kilpailun parhaimmisto! Tapahtuma oli jo kolmas, minkä Pasastar järjesti ja tapahtuma oli ehdottomasti yhtä vauhdikas ja ikimuistoinen kuin muutkin aikaisempien vuosien Vauhtipäivät. Vauhtipäivät ovat jo perinteeksi muodostunut tilaisuus, jota jokainen odottaa ja jonne kaikki tahtovat mukaan.

Tällä kertaa Vauhtipäivillä oli kyydittämässä neljä kuskia, joiden kyytiin kaikki halukkaat pääsivät kokemaan ikimuistoisen ja unohtumattoman kyydin.

Kuskina Sami Sarjula, autonaan VW Polo 1,4 ryhmä A. Nettisivut: Sarjula Racing Team.

Kuskina Pasi Laaksomaa, autonaan VW Polo 1,4 ryhmä A Kit Car. Nettisivut: Pasi Laaksomaa Racing Team.

Kuskina Pekka Laaksonen, autonaan Ford Escort 2,0 ryhmä A.

Kuskina Mikko Solkio, autonaan Toyota Corolla 1,6 GT ryhmä A.

Tilaisuus järjestettiin Lopella, Saukkolan EK:lla. Paikan päällä oli ensin kahvitukset ja pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Jokainen pääsi tankkaamaan ennen hurjia kyydityksiä!

Melkein kaikki mukana olleet uskaltautuivat hurjiin kyyteihin. Innokkaimmat ja hurjimmat ”kartturit” eivät malttaneet riisua kypäräänsä pois, kun oli päästävä jokaisen auton kyytiin! Apukuskien paikoilla näkyi paljon jännittyneitä ja iloisia naamoja.

Mukana oli huoltotiimiä, joiden puuhastelua pääsi seuraamaan. He myös kertoivat halukkaille autojen tekniikasta ja rallin vauhdikkaasta maailmasta.

Autoilut ja kyyteilyt olivat kaikille mieleinen kokemus. Myös ne jotka eivät kyytiin menneet, nauttivat mielellään ralliautojen näkemisestä ja moottorien kehräämisestä.

Kyyditysten jälkeen oli maittava ruokailu Saukkolan upeissa tiloissa. Ruuaksi tarjottiin mehevän maittavaa hirvenkäristystä, kirjolohta, makkaraa, salaatteja ja muuta kielen mukanaan vievää herkuteltavaa.
Kaikki saivat mahansa kylläisiksi ja olosa mukaviksi.

Tämän jälkeen porukka siirtyi linja-autoon ja matka taittui takaisin Lahteen. Lahden keskustassa odotti upeat saunatilat jossa loppuilta taittui leppoisasti saunoen, uiden, karaokea lauleskellen ja rupatellen.

Pasastar kiittää suuresti kaikkia mukana olleita myyntitykkejä, kuskeja, huoltotiimiä, Sanoma Magazines:iä, Saukkolan talon väkeä ja muita. Innolla odotellen seuraavaa Vauhtipäivää!