Vuoden 2012 toimisto Jyväskylä

Jyväskylän toimisto voitti vuoden toimisto 2012 – kilpailun, suuret onnittelut Raunolle ja koko Jyväskylän poppoolle! Erittäin upea suoritus!

Tässä Raunon, Jyväskylän päällikön terveiset voitonjuhlista ja tunnelmista:

Jyväskylän voitonjuhlat pidettiin torstaina 22.11.12 toimistomme läheisyydessä olevassa Järjestöjen Talon seurustelu-/saunatiloissa. Paikalla oli yhteensä noin 20 henkilöä ja Myyntijohtaja Janne. Ohjelmassa oli ruokailu, mahdollisuus saunomiseen ja rentoa yhdessäoloa. Täysi-ikäisille oli varattu myös aikuistenjuomaa, jota sitten ahkerasti käytettiinkin.

Tilaisuuden alussa Janne luovutti pokaalit. Sami sai kuukauden tulokas pystin, Rauno Pasastar Oy:n kymmeneksi parhaan myyjän pokaalin. Sen jälkeen vuorossa oli juhlallinen, Vuoden toimisto 2012 pokaalien luovutus. Pystien luovutuksen jälkeen seurasi ruokailu ja kivaa illanviettoa. Sitkeimmät lähti vielä jatkoille Jyväskylän yöelämään.

Tunnelma oli välitön lievän alkujännityksen poistuttua. Läppä lensi ja teimme juhlallisen vakuutuksen, että pidetään Vuoden Toimisto titteli jatkossakin Jyväskylässä! Olihan tämä ensimmäinen, mutta takuuvarmasti ei viimeinen kerta, kun tuo himoittu pysti on täällä Jyväskylässä.

Yleisesti kisan voitto vaati armottoman työpanoksen vetäjältä ja työntekijöiltä. Toimistomme alettiin mieltää rennoksi ja kivaksi mestaksi. Suurena apuna oli yhteishengen ilmapiirin syntyminen. Jo kesällä, kun Jyväskylä sai kaulaa kilpailijoista, oli täällä henki, että me voitetaan tää kisa, maksoi mitä maksoi! Syksyllä kun kilpailu kiristyi ja Jyväskylän etumatka muihin kaventui, päätettiin keskittää voimat lauantaipäiviin. Työntekijät kysyivätkin paljonko pisteitä tänään tuli ja kaikki oli mukana omalla panoksellaan. Helpotus oli valtava kun voitto sitten heltisi ja oltiin parhaita! Valtava työ ei mennyt hukkaan.

 Suurena apuna yhteishengelle oli ja on Jyväskylän toimiston tunnus ”Suuri Susi”, jonka kehystetty kuva oli kunniapaikalla myös voitonjuhlissa. Tähän kuvaan kanavoitui Jyväskylän yhteishenki ja on sen ilmentymä. Suuri Susi esiteltiin jo työpaikkahaastattelun yhteydessä tulijoille ja kerrottiin että henki on tämän kuvan mukainen!

Voittajaporukka pääsee vielä juhlimaan voittoaan upealle palkintomatkalle Pariisiin! Tästä reissusta tulee varmasti jokaiselle ikimuistoinen ja mahtava. Upeat suoritukset aina palkitaan ja joka vuosi toimistot ottavat mittaa toisistaan tiukassa kilpailussa. Nyt jännitetäänkin taas mikä toimisto vie voiton Vuoden toimisto 2013 kamppailussa.