Vuoden 2013 toimisto Seinäjoki

Tässä hurjan voittajatoimiston esimiehen terveiset:

”Hei kaikille!

Vietimme 21.11.2013 torstaina kovan ahkeruuden ja motivaation myötä ansaitsemaamme, vuoden toimistokisan voitonjuhlia, yhdessä A-lehtien Vesan ja Karin kanssa, Seinäjoella.

Ilta alkoi klo 16 bussikuljetuksella Joupiskan laskettelukeskuksen huipulle Aarnikota -nimiselle kodalle, jossa ohjelmassa oli mm esittely siitä, miten useammalla eri tavalla tuli saadaan syttymään ilman tikkuja. Ohjelmassa oli myös suopungin heittoa, sekä jousi- ja puhallusputkiammuntaa. Tarjolla oli maittavia lohileipiä sekä pannukahvia ja teetä.

Kodalta siirryimme klo 19 aikoihin saunatiloihin, jossa oli tarjolla paitsi runsaasti juotavaa niin myös varsin maukas jouluateria, sekä tietysti hyvät löylyt päälle. Aika kului yllättävän nopeasti! Nuoret lähtivät omille teilleen ja osa aikuisista jatkoi Seinäjoen yöhön, karaoken merkeissä.

Ilta oli upea ja mieleenpainuva! Loistava 11 hengen porukka lähtee vielä huhtikuun lopussa ”ikuiseen kaupunkiin” Roomaan viettämään varsinaista voitonjuhlaa. Iso kiitos kaikille teille Seinäjoen upeille myyjille ja erityiskiitokset Pasastarin ylimmälle johdolle, sekä A-lehtien Vesalle ja Karille tästä upeasta illanvietosta, jonka meille järjestitte!

Lopuksi kaikille teille tsemppiä alkaneelle uudelle tilikaudelle 2013-2014 ja hyvää tulevaa Joulua ja onnellista Uutta Vuotta 2014!

Terveisin Timppa”