Vuoden paras toimisto 2019

Joka vuosi Pasastarilla on menossa hurja taistelu siitä, kuka on kyseisen vuoden paras toimisto! Pisteitä jaetaan kuukausittain ja kamppailu on aina kuumaa. Vuoden lopulla kilpailu käy kaikkein kuumimmillaan kun erot ovat välillä mielettömän pieniä ja jokainen yrittää repiä vielä viimeisetkin pisteet kisaan.

Vuoden 2019 parhaaksi toimistoksi tituleerattiin Lahden toimisto! Suuret onnittelut tästä kaikille jotka ovat Lahdessa koko 2019 vuoden aikana tehneet kauppaa ja kantaneet kortensa kekoon! Ihan mielettömän hyvä jengi ja loistava tekemisen meininki. Voitosta kisailtiin loppuun saakka ja pytty kahmaistiin kotiin!

Lahden toimistolle on luvassa jossakin välissä jotakin mukavaa ja kivaa, mutta siitä ei vielä tiedä kukaan, että mitä. Se selvinnee Lahden porukalle, sekä muillekin myöhemmin. Pidetään tämä siis vielä kivana pienenä yllätyksenä. Unohtamatta kuitenkaan Lahden toimiston voittamaa rahapottia, joka menee suoraan virkistyskassaan jolla sitten koko poppoo saa vielä lisää kivoja yllätyksiä! Ai että, nyt kyllä kelpaa hemmotella!

Lahden porukka kuitenkin juhlisti pienesti voiton julkaisussa, kilistellen ja nauttien pienet hyvät herkut! Lisäksi palkittiin Lahden kovin myyntitykki! Mielettövän loistava meininki ja sama meininki jatkuu vielä tämän uuden vuodenkin puolella!

Mukavaa alkanutta uutta vuotta kaikille ja tsemppiä Vuoden 2020 Paras toimisto -kisaan!