Vuoden toimiston 2011 juhlat

Vuoden toimiston 2011 kilpailun voitti Seinäjoki! Suuret onnittelut voitosta! Palkintomatkana oli upea reissu Pietariin, Allegro junalla. Kotkan toimisto sijoittui kilpailussa toiseksi ja reissussa nähtiin porukkaa niin Seinäjoelta, Kotkasta kuin myös Vaasan esimies.

Porukka kokoontui Lahden rautatieasemalla, josta Allegro junaan noustiin. Tässä vaiheessa oli vielä rauhallista ja hivenen jännittynyttä menoa.

Sieltä upea Allegro saapuu! Suurinosa porukasta oli nousemassa ensimmäistä kertaa Allegroon.

Junassa ravintolavaunussa syötiin mehukas ateria lihapullia ja perunamuusia.

Susanna ja osa Kotkan Mimmeistä nauttimassa ravintolavaunun antimia.

Tässä Vaasa ja Seinäjoki pitää pientä palaveria. 🙂

Ruokailun jälkeen, Viipuria lähestyessä, ravintolavaunu vaihtui tavalliseen vaunuun. Höpinää ja puheen sorinaa, menomatkalla tutustuminen muihin sujui mukavasti.

Opas Inkeri tuli hakemaan reissulaiset rautatieasemalta, kiertoajelulle suureen Pietariin. Upeimmat nähtävyydet ja rakennukset tuli nähtyä ja kaupunkiin tutustuttua.

Kiertoajelulla päästiin käymään myös Iisakin kirkossa. Hienoa oli ja kirkko oli erittäin upea! Harmi ettei sisältä voinut kuvia ottaa.

Hotelli Dostoevsky. Upea hotelli, ostoskeskuksessa kiinni ja shoppailemaan pääsi samantien. Huoneet olivat viihtyisät ja niin myös oli aulan baarikin.

Ensimmäisenä iltana pääsi porukka Ravintola Clairettiin syömään.

Ruokana oli: italian salad with pasta, Beefstoganoff with mashed potatoes, Apple strudel + juomat. Eli oikein maittava ruokailu!

Kuva Pietarin kalleimmasta hotellin aulasta. Kun tilasi drinksut, sai hulppeat pähkinätarjoilut. Hintakin oli ”kohillaan”.

Lauantaina syömässä Ravintola Rubinsteinissa. Ruokalistalla: Homa made roasted porc served with horsearadish cream, Flaky salad with herring, potato, beetroot and sauce, Chiken cutlets with boiled rice, Homa made apple pie + juomat. Elikä erittäin kattava ja täyttävä ateria.

Kyseisenä iltana miehet esittivät kauniin serenadin naisille.

Kun taas naiset päättivät esittää miehille vauhdikkaan ”Aikuinen nainen” biisin.

Sunnuntaina kotimatka koittaa, väsyneinä mutta onnellisina. Kaikilla oli hurjan mukava ja antoisa reissu. Huvittelua ja shoppailua riitti, tuli myös Pietarin nähtävyydet tutuksi.

Pasastar kiittää matkalla mukana olleita Staroja ja A-lehtiä. Koko matka oli erittäin onnistunut. Seuraavaksi päästään taas jännittämään sitä, mikä toimisto vie Vuoden 2012 vuoden tittelin ja pääsee unohtumattomalle reissulle, johonkin, aivan varmasti ikimuistoiselle reissulle.