Lohja etämyynti

Lohja! Nyt mahdollisuus tehdä etätyötä!

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Meiltä saat kattavan opastuksen/koulutuksen työhön, sekä tarvittavat työvälineet. Panostamme myös työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen.

Avainsana myynnissämme on ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Lehtiä luetaan paljon ja lukijamäärät ovat olleet jatkuvassa nosteessa viime vuosina. On ilo tarjota asiakkaille laadukkaita ja tunnettuja lehtiä luettavaksi edulliseen hintaan. Soitamme kustantajien asiakasrekisteriä, jossa aikaisempia tilaajia.

Työntekijöiden jaksamiseen kiinnitetään erityistä huomiota

Työntekijöille järjestetään ympäri vuoden isoja ja pieniä myyntikilpailuja, joissa palkintona voi olla joko upea ulkomaan matka parhaiden myyjien kanssa tai vaikkapa kodinkone tai polkupyörä. Hemmottelemme myyjiä myös pienemmillä päiväpalkinnoilla.

Tervetuloa tekemään innostavaa ja motivoivaa työtä

Toimistoillamme ja etämyynnissä on monen ikäisiä myyntineuvottelijoita opiskelijoista eläkeläisiin. Ikä on meille vain luku. Persoona ja halu työskennellä myynnin parissa antaa avaimet hyviin ansioihin. Etämyyjänä valitset itse työaikasi sinulle parhaaseen aikaan aamupäivällä, päivällä tai illalla, myös lauantai on hyvä kauppapäivä.

Tule tekemään innostavaa ja motivoivaa työtä asiakkaiden arvostamien tuotteiden parissa.

Täytä oheinen hakemus ja liity osaksi toimivaa, osaavaa ja mukavaa työporukkaamme.

Lisätietoa etämyyntiin liittyen antaa
Janne Marttinen
p. 044 534 4913
janne.marttinen@pasastar.fi