Lohjan toimipiste

Kauppakatu 5-9, 2. krs (Kauppakeskus Lohjantähti)
08100 Lohja
Puh. 044 750 0809, lohja@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 8-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 1987 ja meillä on 24 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Opiskelijoille suunnittelemme sopivan työaikataulun sen mukaan, miten koulu antaa myöten.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

 

lohja_kauppakeskus_pasastar_2 lohja_toimisto_sisalta_pasastar_1