Seinäjoen toimisto

Koulukatu 13 B 16, 60100 Seinäjoki
Puh. 044 7500 807, seinajoki@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu. Taloontulo bonus jopa 1500 €.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on n. 17 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Seinäjoen toimisto aloitti toimintansa 1.9.2008 ja olemme monen toimintavuoden aikana kasvaneet  jo lähes 20 hengen suuruiseksi toimistoksi. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Meillä on hyvin monipuolinen ikärakenne ihan lukion ekaluokkalaisesta eläkeläiseen.

Lakeuden hurjaan myyntiporukkaan olet tervetullut sinä nuori tai nuorekas
15 – 96-vuotias. Toivottavasti olet oppimishaluinen, myyntihenkinen ja tarvitset hyvän ansion tai lisäansion. Työaikasi voit valita klo 9.00 – 20.30 joustavin ehdoin.

Mahtava porukkamme on voittanut jo neljästi vuoden toimiston tittelin.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 044 750 0807 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa. Tervetuloa loistavahenkiseen ja voitokkaaseen porukkaamme.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti