Seinäjoen toimisto

Koulukatu 13 B 16, 60100 Seinäjoki
Puh. 044 7500 807, seinajoki@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu. Taloontulo bonus jopa 1500 €.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on n. 17 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Seinäjoen toimisto aloitti toimintansa 1.9.2008 ja olemme monen toimintavuoden aikana kasvaneet  jo lähes 20 hengen suuruiseksi toimistoksi. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Meillä on hyvin monipuolinen ikärakenne ihan lukion ekaluokkalaisesta eläkeläiseen.

Lakeuden hurjaan myyntiporukkaan olet tervetullut sinä nuori tai nuorekas
15 – 96-vuotias. Toivottavasti olet oppimishaluinen, myyntihenkinen ja tarvitset hyvän ansion tai lisäansion. Työaikasi voit valita klo 9.00 – 20.30 joustavin ehdoin.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Mahtava porukkamme on voittanut jo neljästi vuoden toimiston tittelin.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 044 750 0807 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa. Tervetuloa loistavahenkiseen ja voitokkaaseen porukkaamme.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti