Turun toimipiste

Linnankatu 26, 20100 Turku
Puh. 050 4566 994, turku@pasastar.fi

Koko-tai osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu. Taloontulobonus jopa 1500 €.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 17 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa, Aurajoen vieressä Linnankadulla. Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvä palkkataso. Sähköinen soittojärjestelmä takaa sinulle työnteon tehokkuuden ja helppouden. 

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Eli työvuorosi voit tehdä joko aamu- tai iltavuorossa. Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden.

Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Täytä oheinen työhakemus ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaamme!

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti