Helsingin toimipiste

Olavinkatu 2 K, 00100 Helsinki
Puh. 045 161 5160, helsinki@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu.
Taloontulobonuksena sähköpotkulauta (arvo 339€).

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 15 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Pasastarin Helsingin toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla aivan ydinkeskustassa, Kampissa.

Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys, hyvä henki työpaikalla, sekä työsuhteiden pitkä-aikaisuus ja työntekijöiden hyvä palkkataso. Sähköinen soittojärjestelmä (LeadDesk) ja parhaat asiakasrekisterit takaavat sinulle työnteon tehokkuuden ja helppouden.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms. Selkeä suomen kielen taito on edellytyksenä työpaikan saannille.

Avoimet työpaikat haettavissa. Täytä oheinen työhakemus ja liity osaksi rentoa työporukkaamme!

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti

Pasastar Helsinki toimisto 1 Pasastar Helsinki toimisto 2