Mikkelin toimipiste

Savilahdenkatu 10 A, 4.krs, 50100 Mikkeli
Puh. 044 750 0790, mikkeli@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu. Taloontulo bonus jopa 1500 €.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet 30 vuotta ja meillä on 18 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Mikkelissä jo vuodesta 1994

Mikkelin toimisto sijaitsee ydinkeskustassa, kauppakeskusten välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Savilahdenkatu 10 A. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä, kesällä helpotusta helteisiin tuo tehokas ilmastointijärjestelmä.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.  Sinun tarvitsee keskittyä vain asiakaspalveluun.

Työyhteisöömme kuuluu monen ikäisiä ihmisiä opiskelijoista eläkeläisiin. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Työ siis soveltuu hyviä ansioita haluavalle tai mukavia lisätuloja kaipaavalle. Perehdytämme työhön ja annamme täyden tuen ja opastuksen työllesi, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätön.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, hyvän yhteishengen, siistin sisätyön, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän, kilpailukykyisen palkkauksen.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 044 7500 790 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti