Mikkelin toimipiste

Savilahdenkatu 10 A, 4.krs, 50100 Mikkeli
Puh. 044 750 0790, samuli.siponen@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 15-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen sekä 300€ taloontulobonukseen.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet 30 vuotta ja meillä on 11 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti esim. opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Jo vuodesta 1994 toiminut Mikkelin toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, kauppakeskusten välittömässä läheisyydessä osoitteessa Savilahdenkatu 10 A. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Työ siis soveltuu hyviä ansioita haluavalle tai mukavia lisätuloja kaipaavalle. Perehdytämme työhön ja annamme täyden tuen ja opastuksen työhösi, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätön.

Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, hyvän yhteishengen, siistin sisätyön, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän, kilpailukykyisen palkkauksen.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 044 7500 790 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti