Joensuun toimipiste

Kauppakatu 23 B a 19, 80100 Joensuu
Puh. 045 1800 250, jani.karkkainen@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 15-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen sekä 300€ taloontulobonukseen.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 11 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Dynaaminen ja nykypäivän tarpeisiin hyvin mukautuva Joensuun myyntiyksikkömme näki menestyksekkään myyntimeiningin aamun sarastuksen joulukuun 2008 alussa.

Yksikkö sijaitsee aivan torin laidalla, vanhan pankkitalon kuudennessa kerroksessa. Toimistomme on kirjaimellisesti näköalahuoneisto, josta aukenee mm. suora näköyhteys torille, jossa markkina-aikaan käy melko kova kuhina. Tiloissamme on tuloksenteon lisäksi myös panostettu viihtyvyyteen. Tilamme ovat aina siistit ja huolitellut, joten meillä on helppo viihtyä ja tehdä työtä.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Koulutamme henkilökuntamme työhön ja perehdytämme myyntiryhmän vaihteleviin kampanjoihin päivittäin, joten työtä ei voi ainakaan haukkua tylsäksi ja yksipuoliseksi. Meille työntekijän viihtyvyys ja tyytyväisyys omiin tuloksiin on AINA tärkein asia.

Toimistomme on auki 8.45 – 21.00, joten työajat on täysin sovittavissa. Jos tunnet kuuluvasi sanavalmiiden, huumorintajuisten ja määrätietoisten persoonallisuuksien joukkoon, täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 1800 250 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti