Joensuun toimipiste

Kauppakatu 23 B a 19, 80100 Joensuu
Puh. 045 1800 250, joensuu@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on n. 21 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Dynaaminen ja nykypäivän tarpeisiin hyvin mukautuva Joensuun myyntiyksikkömme näki menestyksekkään myyntimeiningin aamun sarastuksen joulukuun 2008 alussa.

Yksikkö sijaitsee aivan torin laidalla, vanhan pankkitalon kuudennessa kerroksessa. Toimistomme on kirjaimellisesti näköalahuoneisto, josta aukenee mm. suora näköyhteys torille, jossa markkina-aikaan käy melko kova kuhina. Tiloissamme on tuloksenteon lisäksi myös panostettu viihtyvyyteen. Tilamme ovat aina siistit ja huolitellut, joten meillä on helppo viihtyä ja tehdä työtä.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Koulutamme henkilökuntamme työhön ja perehdytämme myyntiryhmän vaihteleviin kampanjoihin päivittäin, joten työtä ei voi ainakaan haukkua tylsäksi ja yksipuoliseksi. Meille työntekijän viihtyvyys ja tyytyväisyys omiin tuloksiin on AINA tärkein asia.

Toimistomme on auki 8.45 – 21.00, joten työajat on täysin sovittavissa. Jos tunnet kuuluvasi sanavalmiiden, huumorintajuisten ja määrätietoisten persoonallisuuksien joukkoon, täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 1800 250 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti